Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damiii2233

Jak mam teraz postępować..

Polecane posty

Gość damiii2233

Witam. Ostatnio mój związek przeszedł kryzys, dużo się wydarzyło. Zaniedbałem trochę nasz związek i mieliśmy przerwe. Nic to nie dało i można powiedzieć że się roztaliśmy z dziewczyną. Sama nie wie co do mnie czuje, jest zagubiona.. Ona teraz bardziej traktuje mnie jak "przyjaciela" i chce żebym ja tez tak ja traktował ale nie umiem. I dobrze o tym wie.. Macie jakieś rady żeby ją odzyskać ?? Starać się się czy może pokazać jej że nie jestem na każde zawołanie i po prostu ograniczyć kontakt aż sama się odezwie. ??

Gość gość
poszukaj sobie innej, bo z tą to już koniec

Gość gość
Teraz to ugryź sie w tylek

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
Siebie olej, d**ek do kwadratu

Gość gość
Olej ją i olej tą kretynkę powyżej i olej głupie baby.

Gość gość
Teraz to usiadź i płacz nad własną głupotą.

Gość Damii2233
Ogólnie przez większość czasu układało nam się super ale później miałem trochę problemów w tym związek przez brak kasy i się zaczęło pieprzyc. Czy ja Kocham? Strasznie ja Kocham i chciałbym żeby wróciła. Najgorsze jest to że może ona by wróciła do mnie ale nie wie co czuje i nie chce. . Nie chce jej olać jak większość tutaj pisze..

Gość gość
czy może pokazać jej że nie jestem na każde zawołanie i po prostu ograniczyć kontakt aż sama się odezwie. ?? x Dobre rozwiązanie, trzeba pokazać trochę niezależności, a nie biegać za babą.

Gość gość
nie ta to inna

Gość gość
A co Ty jej sponsorem jestes ze zaczely sie problemy jak Ty miles problemy z kasa. pewnie juz Ci nog nie chcial rozkladac bo nie miales jej za co prezentow kupowac

Gość Damii2233
To nie chodzi o to.. Ogólnie byliśmy prawie pół roku. Wszystko było fajnie pięknie. I przez 4 miesiące nie miałem pracy. Miałem trochę odłożone kasy. Chodzi o to ze jak coś robiliśmy to cały czas na miejscu. Albo u mnie albo u niej. Ona ma 17 lat wiem młoda, ja mam 22 lata. Chodzi o to ze ona już od dłuższego czasu miala dosyć tej monotonii. Chciała gdzieś jechać w nowe miejsca, poznawać bawić się. A ja nie bo pracy nie mam albo mi się coś nie udawalo. Jak coś mówiła mądrego to ja nie słuchałem i później miałem problemy na własne życzenie. Po prostu się nudzilismy w domu. Teraz juz wszystko mam ogarnięte, wiele spraw przemyslalem. Problem zostaje z dziewczyną i jej uczuciami.