Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdradzila i chce odejsc

Polecane posty

Gość gość

jestem z zona 5 lat po slubie, zawsze sie nam super ukladalo.mielismy ciezki etap,mielismy sie nawet rozejsc, Moja zona ostatnio byla bardzo dziwna... Smutna nie chciala sie przytulac, calowac, zupelnienic, wczoraj mi powiedziala ze musze odejsc, ze musze sie wyprowadzic.. bylem w szoku, przeciez bardzo ja kocham, powiedziala ze mnie zdradzila i nie moze ze mna byc, nie moze mi patrzec w oczy po tym co zdrobila, ze strasznie zaluje, przepraszala tak strasznie i powiedziala ze nie da rady ze mna byc po tym wszystkim.. nie wiemsam co czuje ale ja kocham bardzo.. nie wiem czy chce odejsc.. dlaczego tego nie ukrywala tylko mi o tym powiedziala i kazala odejsc

Gość kobra be
typowe dla młodych ludzi w dzisiejszych czasach,kompletnie nie dorosliscie do małzenstwa ale zeby sobie zrobic impreze i zalozyc biala suknie to wszystko zrobicie,malzenstwo to poswiecenie,przysiegaliscie a zachowujecie sie jak nastolatki.Zal.

Gość gość
Jak to musisz odejsc?! Jak to musisz sie wyprowadzic?! Niech ona w********a!

Gość gość
Doszła do wniosku że jesteś przegraniec. I tego już nie zmienisz, bo czy kochasz ją czy nie to i tak w jej oczach jesteś przegraniec.

Gość gość
Jak chce odejsc to niech odchodzi , tylko czemu to ty masz sie wyprowadzac ?

Gość gość
mieszkam w jej domu... mowi ze bardzo mnie kocha, ze zrobilacos strasznego inie moze sobie tego wybaczyc, ze nie zasluguje zebym jej wybaczyl,widzialem ze nie mogla spac po nocach ze sumienie ją zjadalo...

Gość gość
Jak sie kocha to sie nie zdradza .

Gość gość
A to faktycznie musisz sie wyprowadzic. :)

Gość gość
lipa

Gość gość
Zdradziła a Ty ją kochasz?Kurczę chciałabym takiego faceta...nigdy bym go nie zdradziła...eh...

Gość gość
Subwencjonuje cię ale ma już dosyć. Nie dziwię się jej. Trafiła na przegrańca i chce to zakończyć. Zbieraj manatki i wypiertalaj.