Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masakra jakiego moja koleżanka ma faceta! Jestem w szoku!

Polecane posty

Gość gość

Ona jest całkiem niebrzydka, nie żadna miss,ale naprawdę nie straszy, ma ładna cerę,włosy, zwykła budowa ciała, zawsze się wywyzszala...nie wiedziałam co jest tego powodem. Myslalam,ze może facet, którym lubiła się chwalić...aż do momentu gdy go ujrzalam...jeszcze nie byłam w takim szoku. On był bardzooo gruby, w ogóle nieatrakcyjny! Myslalam,ze tego typu faceci nie maja szans na kobietę, ewentualnie na jakąś samotną biedną grubą matkę z milionem chorob i zaległości finansowych.

Gość gość
Widzę, że jeszcze nikt się nie wypowiedział, to ja to zrobię :P Żyję na emigracji i tutaj mnóstwo Polek to atrakcyjne babki, natomiast ich partnerzy (również Polacy) wręcz przeciwnie... Cóż, jeśli są szczęśliwi, to ok :P

Gość gość
23:48 w jakim wieku te babki? Bo jeszcze u ludzi po 40-50tce jestem w stanie to rozumieć, wygląd już nie ma tak znaczenia, ale młodzi ludzie? Czy on ją pociąga seksualnie? Nie maja nawet 25 lat.

Gość gość
ja za to mam bardzo przystojnego i co z tego jak straszny dureń

Gość gość
i co z tego jak prawie wszystkie durnowate jestescie

Gość gość
Broken po twoich wpisach na forum raczej nie widać byś była mniej płytka od autorki :-D

Gość gość
najwyraźniej w jej oczach on jest wspanialy, komu bardziej zazdrościsz jej czy jemu?

Gość gość
no cóż, broken to nie dosyć, że idiotka, to jeszcze brunatna szmata :o

Gość Kejsersoze
Może nie ma wyglądu ale ma dobre serce a są jeszcze ludzie dla których to się liczy.

Gość gość
to ty nie wiesz ze przystojni zazwyczaj maja powalone we lbie i chodza na boki chetniej. najlepiej wziac sobie ciekawego jesli chodzi o charakt. i brzydszego ciut od siebie - wtedy udany zwiazek murowany - spojrz chociazby na Tadle i Kreta, tudzież PPDomu i Majdana :D