Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skuteczna modlitwa jaką polecacie

Polecane posty

Gość gość

Na trudne, beznadziejne sytuacje?

Gość gość
modlitwa do św. Rity

Gość gość
"Wzięcie dvpy w garść".

Gość gość
Św.Rita patronka od spraw beznadziejnych:)Polecam mi pomogła☺

Gość gość
I ile mniej wiecej trzeba czekac?

Gość gość
Modlitwy do sw. Jozefa, now.enna Pom.pej.anska

Gość gość
Skuteczne może być wzięcie się w garść i zajęcie się własnymi sprawami. Tylko i wyłącznie. Ale recytować możesz sobie i cały Koran, ani nie zaszkodzi, ani nie pomoże, tylko czas stracisz.

Gość gość
'Allahummâ innî astakhiruka bi `ilmika, ła astaqdiruka bi-qudratika, ła as'aluka min fadlika al-`adhîm fa-innaka taqdiru ła lâ aqdiru, ła ta`alamu ła lâ `alamu, ła anta `allamu-l-ghuyûb. Allahummâ, in kunta ta`alamu anna hadha-l-amra (tu wspominasz to o co prosisz) khairun lî fî dînî ła ma`aszî ła`aqibati amrî (lub adżili 'amri ła'adżilihi) faqdirhu lî ła yas-sirhu lî, thumma bârik lî fihi, ła in kunta ta`alamu inna hadha-lamra szar-run lî fî dînî ła ma`aszî ła`aqibati 'amri (lub fî adżili 'amri ła adżilihi), fasrifhu `annî łas-rifni `anhu. Łaqdir lî al-khaira haithu kâna, thumma ardinî bihi.'

Gość gość
I po jakim czasie mniej wiecej otrzymamy laske?,bo ja tez modle sie do sw.Rity dopiero z dobry tydz

Gość gość
proszenie o pomoc zmarłych to nekromancja a nie modlitwa

Gość gość
wychodząc z założenia, że zmarli mogą spełniać prośby żywych trzeba przyjąc że jest to ich jedyny sposób wpływania na świat z zaświatów. nie wiem jaki interes mogą w tym mieć ale przyjmując te założenia plus zakładając że będę chciał mieć po śmierci jakiś wpływ na zyych za zycia postarałbym sie o mnóstwo powodów do modlitw skierowanych do mnie a samo bycie świętym traktoał jako zabezpieczenie ziemskich interesów po śmierci

Gość gość
dlatego nie będę sie modlił do żadnej rity ani innej kupy robali bo mi sie nie podoba wizja wspólpracy z insektami

Gość gość
chujowo pizga, jebie deszczem i ogólnie śmierdzi chujem tam - na zewnątrz pada, jest zimno i pogoda nie nastraja pozytywnie. wypierdalaj ty skurwielu jebany bo jak ci przypierdolę to kurwa wyjebiesz w drzewo że ci chuj odpadnie! - lepiej odejdź. zapierdalaj po hajs, potem spierdalaj do monopola, kup browarów od zajebania i przypierdol sie nazat to sie skurwimy jak chuj - idź po fundusze, zakup złocisty napój i przynieś go do nas to się nim uraczymy. ja pierdole, czego kurwa do chuja wafla ty jebany skurwielu? - Czegóż chcesz mój drogi kolego? ja pierdole kurwa! ten jebany, spierdolony chuj mi sie kurwa zjebał do chuja! - zepsuł mi się (komputer). kurwa, jak żem wyjebał to myślałem że mi rozjebie czerep, pizgało jak po chuju - było bardzo zimno gdy wyszedłem. Ty jebany pierdolcu pojebało cie kurwa czy jak? - masz jakieś problemy drogi kolego? Spierdalaj konusie zajebany bo jak ci przykurwie to sie zjebiesz z pierwszym śniegiem chuju - odejdź bo użyję siły fizycznej. Kto z was ciule skurwiałe widział moją jebaną w dupę hajsmonetkę do chuja jego pierdolona mać? - czy któryś z was szanowni koledzy widział mój portfel? Do wyboru zależnie od kontekstu :)

Gość gość
Ja modlę się do Matki Bożej Fatimskiej już nie raz mi pomogła