Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąz kompletnie nie ma do mnie szacunku

Polecane posty

Gość gość

Pewnie zaraz mnie wysmiejecie ze wzielam sobie takiego za męża ale on naprawdę był inny przed ślubem. Teraz jest koszmarny, ubliża mi i mnie nie szanuje. Mowi że nic nie umiem. Powiem Wam szczerze ze zaczynam mieć depresję...szukam pracy. Mamy trzyletnią córke, zaczynam świrować, może faktycznie nie jestem nic warta. Tylko moje dziecko daje mi szczęscie, ale jak mąż jest w domu to mam ochote wyjść i nie wrócić. Czepia się o wszystko, o głupoty. Jestem dobra żoną i matką, on twierdzi że złą gospodynią bo np. nie spuszczę wody od razu jak dziecko wyciągam z wanny bądź bojest mokry blat w kuchni. Chciałabym się jakoś mu dopiec i udowodnić ze jestem cos warta ale nie mam pomysłu...zaczęłam ćwiczyc bo moze jakbym miala ciało jak sportsmenka uwierzyłabym w siebie...tylko czy to o to chodzi? Mam go dosc...

Gość gość
Rozwód.

Gość gość
ciągle go nim strasze...najgorsze jest to ze marze o drugim dziecku o rodzenstwie dla coreczki ale nie zdecyduje sie z nim na kolejne dziecko. Nie chciałabym żeby była jedynaczką ale musze isc do pracy bo za kilka lat kopnie mnie w tyłek i zostane bez niczego. Codziennie płacze, codziennie awantury...dziecko to widzi i staje sie nerwowe. Ma chopla na punkcie porzadku, nie daj Boże corka cos obije np sciane to obraza majestatu...ale czy zycie na tym polega. Dom to nie piękne ściany tylko ludzie. Dziekuje za lakoniczną ale konkretną porade:)

Gość gość
rozwod po stokroc

Gość gość
Tu już też piszesz Magda.