Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego licza się tylko wózki Anex dlaczego wzbudzaja takie zainteresowanie

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio jak byłam na spacerze to matki z dziećmi tłumnie mnie otoczyły chcąc dotknąć ten fenomenalny wózek. Mam Anex Sport oczywiście i zauważyłam że moje dziecko się w nim szybciej rozwija niż dzieci koleżanek! Co stoi za jego sukcesem?! Czemu wszystkie matki pożądają tego wózka?!

Gość gość
żal mi ciebie i tych matek, takie jak wy nadają się tylko do komory gazowej :D żalosne kretynki , szambo gó/wniane zamiast mózgu

Gość gość
powiedz mi jakim cudem ty wyrosłaś na takiego geniusza autorkoskoro kiedyś anexa nie było

Gość gość
Anex jest teraz bardzo modny ze względu na dobre wykonanie, oraz ładny wygląd. Ma bardzo fajną amortyzację i fajny w obsłudze. Coś innego od innych polskich wózków. Producent trafił w dziesiątkę :)

Gość gość
wytrzeźwiej

Gość gość
Jakby ten anex był taki modny i rozchwytywany nie potrzebowałby tu tylu reklam.

Gość gość
Bo ktoś ma jakąś paranoję, nie idzie im sprzedaż wózka,to wymyślają durne tematy i myślą,że ktoś się nabierze. Gdyby nie kafe,to bym nawet nie wiedziała,że ten badziew istnieje :D Anex Sranex :D

Gość gość
Te co tak hejtują to chyba żal ściska że go nie mają :-) przepraszam ale juz nie cxytać tych bzdur. Wózek jest ładny i fajny. Anex Sport jest poprostu dobrym wózkiem i tyle w temacie.

Gość gość
Dlaczego mamy wybierają Anexa? Jest po prostu poza łatwością obsługi bardzo ładnym wózkiem a mamy takich szukają:)

Gość gość
Dobry produkt nie potrzebuje nachalnej i desperackiej reklamy bo sam się obroni!!

Gość gość
Anex jest solidnym wózkiem a przede wszystkim bardzo ładnym dlatego mamom się podoba. Ja go polecam bo klientki są zadowolone:)

Gość gość
Bo moim zdaniem to bardzo dobry wózek z niepowtarzalnym wyglądem za rozsądne pieniądze, spełniający oczekiwania rodziców.

Gość gość
To cały czas odpowiada tą samą osobą, która założyła wątek.