Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwać faceta?

Polecane posty

Gość gość

Pracuję jako promotorka, na dziale prostopadłym do mojego jest taki promotor, który mi się bardzo podoba. Widzę, że ciągle się na mnie patrzy, nie wiem czy z nudów czy mu się podobam, ale podszedł do dziewczyny z obsługi klienta i jak z nią rozmawiał i się do niej uśmiechał, "przymilał", to w międzyczasie widziała, że się patrzył też na mnie. Wczoraj przechodziłam obok jego działu (pierwszy raz, bo zaplecze etc mam z innej strony) i jak zobaczył że się zbliżam to się wyprostował jak struna i też patrzyl, może myślał że idę do niego. Nie mam zamiaru podchodzić i rozpoczynać konwencjonalnej gadki, ale pomyślałam, że może jak będę obok czasem przechodzić to rzucę jakimś tekstem, zażartuję,. Tak żeby go trochę "sprowokować". Myślicie, że to dobry pomysł? A może lepiej go olewać?

Gość gość
a MUSISZ????

Gość gość
co muszę? nic nie muszę. Ale chcę.

Gość gość
jak chcesz to podrywaj. pewnie się ośmieszysz ale ty pewnie to lubisz :P

Gość gość
Ośmieszę, zagajając po prostu? No tak, powinnam stać z kamienną twarzą i udawać, że wokół mnie nie ma ludzi :D

Gość gość
powiedz ze go w*****asz

Gość Matcho
Pójdź do niego zdejmij majty wypnij tyłek i klepnij sie mocno w tyłek jak ci zasadzi ogóra to jest twój a jak s*******i to znaczy że nie jestescie sobie przeznaczeni powodzenia P.S. wygol bobra

Gość gość
Normalnie podejdź i zagadaj, nie umrzesz od tego. Wpisy królewien z drewna, które zawsze się tu zlecą, olewaj.

Gość gość
OLEWAJ GO

Gość gość
Tak ,tak, olewaj go, to świetny sposób na zawarcie znajomości :)

Gość gość
najlepszy :D

Gość gość
spuść sobie powietrze w kole samochodu popros żeby ci zmienil a potem zaproponuj z wdziecznosci kawe wylej na niego kawe i zaproś do siebie zeby sprać plamę namocz spodnie a jak już będzie w samych slipach to pójdzie już z górki