Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Gość od homocwela od jutra przez tydzień nie będzie mnie w polkowskiem

Polecane posty

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Dzisiaj byłem w Opolu u psychiatry bo wiesz ze lecze się z depresji (nie pisz ze depresja to wymysł i że nie ma takiej choroby Uwierz jest nawet nie wiesz jak straszna) i od jutra będę Przez tydzień na obserwacji w szpitalu w Opolu (to nie jest oddział zamknięty dla tzw wariatów) dobiorą mi leki psychologowie mi pomogą psychiatrzy itd...

Gość gość
Przez tydzień będę w Opolu od jutra na obserwacji i nie będzie mnie w polkowskiem

Gość gość
Nigdy na obserwacji nie byłem będę pierwszy raz

Gość gość
zatem będziesz tam gdzie twoje miejsce: w wariatkowie powinni cię tam zostawić na stałe

Gość gość
O co ci chodzi nie w wariatkowie tylko na obserwacji i nie na oddziale zamkniętym zrozum to chorować na depresję nie oznacza że jest się wariantem niby taki mądry jesteś jak twierdzisz w co wątpię nazywasz mnie wariatem o co ci chodzi czemu ty mnie tak gnebisz co ja ci zrobiłem czym ci zawiniłem to ty ciagle mnie niszczysz psychicznie męczysz gnebisz w*******z mnie przez ciebie się wsciekam oraz ryczę po nocach nie wytrzymuje twojej wielkiej fali hejtu wszystko obrazasz krytykujesz gnoisz mnie obrazasz mnie nazywając głupkiem psycholem itd to ty mnie gnebisz co ja tobie zrobiłem co?

Gość gość
ocho... zaczyna się serio masz we łbie nasrane i dobrze, że do psychiatryka cię rodzice zamykają :D

Gość gość
Sprawia Ci to przyjemność tak by tylko każdego zniszczyć zgnoic obrazić zdołować skrytykować i robić ze mnie śmiecia tak? Ty mi niszczysz życie i depresję mam głównie przez ciebie ty mi zniszczyłeś życie jestem dla ciebie kozłem ofiarnym tak? Czemu ty się tak mnie uczepiłes i tak mnie gnebisz i niszczysz czy pisząc o Namysłowie robię ci krzywdę nikt ci w moje tematy nie każe wchodzić czemu ty tak mnie niszczysz gnebisz i jeszcze mnie obrazasz gnoisz

Gość gość
Ps nie rodzice mnie zamykają niech do ciebie to dotrze jestem pełnoletni i nie jestem ubezwlasniwolniony bo mam pełną zdolność do czynności prawnych i sam się zgodziłem na obserwacje i jestem pełnoletni i rodzice nie mogą mnie zmusić zrozum nie jestem ubezwlasnowolniony mam pełną zdolność do czynności prawnych i sam podpisałem zgodę na obserwacje głupku

Gość gość
Chlopczyku, spokojnie. Czy to problem jest? Wstawaj postów ile chcesz. Przejmować się jakimś "hejtem". Namysłów może się znudzić. Wstaw coś o Głubczycach! To jest śliczne miejsce. Jakie okolice malownicze... Poszerzaj horyzonty, chłopaku ;)

Gość gość
Czemu ty mnie tak gnoisz twoje dyskusje nie są za grosz wartościowe pisałeś wczoraj ze masz szerokie choryzonty tak haha żałosne jeśli te twoje szerokie choryzonty odnoszą się do gnojenia obrażenia dołowania fali hejtu To rzeczywiście szerokie choryzonty i co tylko tyle potrafisz? Tylko zgnoic obrazić zdołować tak? To ci najlepiej wychodzi

Gość gość
Dziecko; primo, ty chyba nie wiesz co to jest hejt... i módl się, żebyś się nie dowiedział; secundo, do szkoły miałeś pod górkę? jak już nie możesz opanować ojczystego języka, to używaj słownika ortograficznego, bo czytać się tych byków nie da :o

Gość gość
O Głubczycach nie napisze bo ich nie znam Wiem że też są w województwie opolskim tak jak Namysłów tylko Głubczyce są na południowym wschodzie Opolszczyzny koło Kędzierzyn-Koźle a Namysłów jest na północnym zachodzie Opolszczyzny w Głubczycach nigdy nie byłem

Gość gość
ty się lepiej pakuj, bo ambulans z sanitariuszami i kaftanem dla Ciebie już jedzie 🖐️

Gość gość
Umiem pisać rozumiesz tylko szybko pisze i nie zwracam uwagi na błędy ortograficzne ja doskonale wiem że je popełniam nie chce mi się poprawiac

Gość gość
nie umiesz; nie dosyć, że głupek, to jeszcze analfabeta :o

Gość gość
O co ci chodzi zrozum nie jestem wariatem ps żaden ambulans nie jest potrzebny rodzice mnie autem zawiozą a za tydzień przywiozą nie jestem wariatem niby taki mądry jesteś a nie rozumiesz ze depresja nie zawsze oznacza że ktoś jest dla kogoś bądź siebie niebezpieczny czemu ty mnie tak gnoisz obrazasz wyzywasz hejtujesz bo to jest hejt to ty nie wiesz co to jest hejt co ty przez gnojenie mnie obrażanie krytykowanie dołowanie chcesz osiągnąć co masz jakieś kompleksy problemy w życiu ci się nie ułożyło czy próbujesz się dowartosciowac że mnie tak gnoisz? co ja tobie zrobiłem?

Gość gość
Umiem i nie jestem głupkiem ani analfabetą o co ci chodzi czemu ty mnie tak gnoisz obrazasz gnębisz o co ci chodzi to ty mi niszczysz psychike gnebisz co tego nie widzisz ze mnie gnebisz o co ci chodzi co ja tobie zrobiłem co? I doskonale wiesz ze jesteś bezrobotny biedny i masz gorzej w domu ode mnie co może z zazdrości że żyje lepiej od ciebie oraz że rodzice mają firmę bo gdybyś pracował to byś ze mną nie pisał może to z zazdrości co?

Gość gość
Co zatkało cie co nie wiesz gościu od homocwela co odpisać pytam proste pytanie byłeś kiedyś w Opolu proste pytanie tak albo nie

Gość gość
kaftanik już czeka ;) i elektrowstrząsy :classic_cool:

Gość gość
O co ci chodzi żadnych elektrowatrzasów ani kaftanika nie będzie o co ci chodzi nie unikaj odpowiedzi pytam czy byłeś kiedyś w Opolu? Pytam nie unikaj odpowiedzi

Gość gość
Nie być w Głubczycach, tyle stracić... :D