Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest mi żal matek których nie stac na wózki Anex...powinno im się odebrac prawa

Polecane posty

Gość gość

rodzicielskie....

Gość gość
Okropnie brzydkie wozki na dodatek ta marka to żaden prestiż :D wiesz gdzie sobie możesz go wsadzić .

Gość gość
Bardzo fajny i funkcjonalny wózek. Używam od 8 miesięcy i polecam każdej mamie:)

Gość gość
Ale się komuś nudzi,ja też mam wózek tej firmy ale nie czuję się lepsza jakoś z tego tytułu, każdy kupuję na ile go stać a po za tym nie ma co ukrywać ale lepiej się prowadzi niż nie jeden droższy wózek, czasem warto pojeździć potestowac wózki w różnych sklepach bo można się czasem zdziwić to tak samo mogłabym napisać o firmie Adamex której u mnie jest od zatrzesienia!

Gość gość
Widac ze autorka postu ma cos z głową bo nikt normalny by tak nie napisał. Radze wizytę u psychiatry

Gość gość
Nie wiem co to za firma Anex ale musze na przyszłość baczniej pilnować by czegoś takiego nie kupić. Ktoś tu robi bardzo skuteczną antyreklamę tej firmie

Gość gość
Widzać ze konkurencja nie wytrzymuje cisnienia :-) Anex Sport to fajny wózek. Ładnie się prezentuje.

Gość SlowianskaLala
Ja sadze ze za ta cene mozna kupic lepszy wozek. Na zywo wcale nie jest taki ladny. Ja mam adamex barlette i jestem zadowolona

Gość gość
ech a za moich czasow zwyczajnie szlo sie do sklepu i kupowalo wozek ( cztery kola , kosz i buda) wszystkie dzieci mam zdrowe juz dorosle

Gość gość
Mi podoba się w Anexie amortyzacja. Po jej utwardzeniu dziecko nie zjeżdża pupą w dół czego w Adamexie barletta brakuje i Anex ma dłuższą spacerówkę

Gość gość
Prwa to się tobie powinno odebrać za pisanie głupot. Ja uważam ,że Anex to dobry i fajny wózek za przyzwoite pieniążki. Jest to najlepiej sprzedający się wózek w 2016 roku

Gość gość
Ja uwazam ze kupowanie takich wózków powinno byc zabronione. Badziewna tandeta. Jesli juz to tylko stokke xplory