Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Vabanque ktoś palił?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio koleżanka poczęstowała mnie takim papierosem: http://www.orion-orion.pl/papierosy/vabanque.html. Zrobiłam research ale znalazłam o nich mało informacji. Palił je ktoś może? I gdzie kupiliście? Jak dla mnie trochę za mocne, ale do połowy pali się ****ardzo fajnie :) Koleżanka dostała je od znajomego i tez nie wie gdzie można je dostać...

Gość gość
Ja paliłam VaBanque. Bardzo fajne są! Prawdziwy tytoń w środku, ładny aromat i delikatny smak. Eleganckie opakowanie. Podobają mi się, mam nadzieję, że utrzymają poziom.

Gość gość
A gdzie kupowałaś? Chcę ojcu na prezent je dać, bo ładne są

Gość gość
co to za fajki, że na prezent?

Gość gość
Z tego co wyczytałam w internecie to te papierosy mają jakiś lepszy tytoń, bez wielu substancji trujących. Ciekawe czy to da się wyczuć w smaku?

Gość gość
Aaaa i opakowanie rzeczywiście eleganckie, z chęcią bym je sprezentowała komuś :)

Gość gość
Można je kupić w jakimś sklepie? Czy tylko w necie?

Gość gość
Ja kupiłam na spróbowanie VaBanque i jak na razie - wrażenia są pozytywne. Poza tym maja bardzo estetyczne pudełko, czarne z odrobiną turkusu, bardzi gustowne. Tytoń pachnie ładnie, smakują mi.

Gość gość
ale gdzie kupiłaś?

Gość Marlboro to szajs
Te papierosy to syf. Powodują raka i je/bia jak piz/da starej chłopki. Do tego nachalnie sie reklamują na kafeterii. Słowem, żenada!

Gość gość
Papierosy bardzo dobre w smaku, czuć aromat prawdziwego tytoniu. Moja dziewczyna choć nie pali na co dzień , czasem kiedy idzie z koleżankami na drinka to je kupuje. Look paczki jest bardzo elegancki.

Gość gość
Ostatnio na imprezie kolega wyjął paczkę papierosów VaBanque. Mają bardzo stylowe i eleganckie opakowania. Sam smak papierosów jest bardzo aromatyczny ponieważ są robione z prawdziwego tytoniu. Mi osobiście smakowały ;)

Gość gość
Gdzie je kupił? Nie widziałam nigdzie...

Gość gość
Mówił, że na Pradze, gdzieś w sklepie na rondzie Waitraczna

Gość gość
A jak zaopatrzenie w innych miastach? Ktoś je widział poza stolicą?

Gość gość
Są już w większości sklepów. I polecam te papierosy - to czysta krajanka tytoniowa. Dobrze smakują.

Gość gość
Ja bardzo lubię VaBanque. Dobrej jakości tytoń, wyższa półka.

Gość gość
Czym jest ta czysta krajanka tytoniowa?

Gość gość
Czysta krajanka to czysta auto reklama producenta

Gość gość
Nieprawda. Jest ogromna różnica między papierosami dobrej jakości i tymi słabymi. Zapach, smak - nie da się porównać.

Gość gość
Zgadzam się, czuć w tych papierosach, że inaczej smakują niż jakieś zwykłe pal male albo chesterfildy.

Gość gość
To czym w końcu jest ta krajanka?

Gość gość
niedawno spróbowałam, kolega mnie poczęstował i muszę stwierdzić, że faktycznie smakują lepiej niż zwykłe papierosy. czuć, że dobry tytoń jest w środku. mi smakowały, jak znajdę to kupię dla siebie :D

Gość kamilwolek
Ja palę też VaBanque, fajne papieroski :) Kupuje je na Grochowskiej w Warszawie, są delikatniejsze i wyczuwa się prawdziwy tytoń :D

Gość martynawolek
Tak, zgodzę się, super są VaBanque. Kiedyś paliłam kilka paczek dziennie, grube viceroy - masakra. Te z Orionu sa delikatne, kobiecie i nie mają tylu substancji smolistych

Gość leleann11
Dobra, przekonałyście mnie, a gdzie można Vabanque kupić/zamówić, na stronie Orionu, tak?

Gość gość
można chyba. Ja kupuję je w warszawie na ul, zwoleńskiej i bronowskiej, ale mają tez więcej punktów, na grochowskiej czy wyszyńskiego, sprawdźcie bo nie jestem pewna na 100%. Ale papieroski pierwsza klasa, dobry tytoń i lekki aromacik właśnie maja :)

Gość gość
Niedawno kupiłam sobie na spróbowanie paczkę, bo znajomy tak mi polecał, że fajne. No i dobre są. Czuję różnicę sporą między zwykłymi papierosami a Vabanque, lepiej smakują i nie śmierdzą. Bym powiedziała, że mają bardziej wyrazisty smak. Czuć tytoń. Będę kupować częściej :)

Gość miriam22
ja też jestem wierna vabanque z orionu. Według mnie jedne z najlepszych papierosów. Mają wyczuwalny dobry tytoń. Plus aspekt wizualny dla kobiety tez sie liczy, eleganckie slimy ;)