Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 17 lat i interesują mnie głownie starsi mężczyźni

Polecane posty

Gość gość

Czy to normalne? Bliskie kontakty z chłopakami w podobnym wieku też mnie podniecają, ale .. Zaczęło się w tamte wakacje, nawiązałam świetny kontakt z 29 latkiem (miałam wtedy 16 lat), wtedy też pierwszy raz to zrobiłam. Nie chciałam tego zrobić z chłopakiem, z którym byłam od 2 lat, ale zrobiłam to z mężczyzną którego znałam 3 tygodnie. Choć muszę przyznać, że nie żałuję. Było wspaniale. Czułam się gotowa, dlatego też nie uważam tego za błąd. Partner nie zmuszał, nie nalegał. Chyba też to mnie przekonało. Wszyscy chłopcy w moim wieku tak nalegają, a on był dojrzalszy, nie pośpieszał. Potem kontakt się urwał, gdy już wróciłam z wakacji. Właściwie - nie urwał, lecz oboje uznaliśmy, że to nie przetrwa, zwłaszcza gdy moi rodzice się dowiedzą o partnerze starszym o 13 lat. Eh... Teraz sytuacja jest znacznie bardziej skomplikowana. Bardzo spodobał mi się znajomy taty mojej przyjaciółki. 47 lat, świetna sylwetka, dojrzały, męski.. A przy tym bardzo elegancki, wesoły, szarmancki..Też mu się spodobałam. Przegadaliśmy cały wieczór. Zaproponował spotkanie. Wystraszyłam się. Bałam się, że jeśli coś z tego wyjdzie, to co powiem rodzicom. Już nawrt nie zależało mi na zdaniu innych, ale rodzice... 17 letnia córeczka z 47 letnim mężczyxną... Niestety właśnie ci starsi mi się bardziej podobają. Spotkaliśmy się w kinie. Przed wejściem bardzo uważałam, widziałam te spojrzenia innych... jakbym była z własnym wujkiem lub spotykała się z nim tylko dla pieniędzy.. Było mi tak głupio, że nalegałam, aby dał mi zapłacić za siebie, żeby nikt nie myślał, że chodzi o jakieś pieniądze. Kiedy na sali zgasły światła, mogliśmy na chwilę zapomnieć o innych. Później było jeszcze kilka spotkań. Na jakimś ósmym spotkaliśmy się w restauracji. Potem pojechaliśmy do niego... Była tak niesamowity.. Na zawsze zapamiętam tę noc, nieziemska. Żaden kontakt seksualny z rówieśnikiem nie był tak wspaniały jak tamto... Nie wiem co mam robić...

Gość gość
teraz marzę o 55 latku, który będzie mnie pchał swoim fistaszkiem a zwisający brzuch uderzał o moje plecy a ja sie wygnę i będę ćućkała jego obwisłą włochatą obsraną mosznę

Gość gość
Widzę, że poziom na tym forum jednak bardzo, bardzo spada..

Gość gość
0/10

Gość gość
Fajnie dla ciebie i DOWIDZENIA.

Gość gość
i bardzo słusznie, młodziak nie ma Ci nic do zaoferowania, masz 17 lat i jesteś atrakcyjna? szukaj dojrzałego, bogatego przystojniaka. Możesz z nim być pare lat a może nawet paręnaście. Będziecie żyć w dobrobycie, on będzie Cie szanował, może założycie rodzinę :) 17-30latkowie to marny towar

Gość gość
Daj spokój, widać że jesteś dojrzała, to co masz spędzać czas z akimiś napalonymi chłopakami.. To twoja psraw kto ci sie podoba, a kto nie i nie ma się tym juz cos przejmować. Inni moga myśleć co chcą, gorzej z rodzicami pewnie, ale to już trzeba na spokojnie przegadać ;) Trzymaj się, życzę powodzenia :)

Gość gość
Witam, mam 55 lat, może chciałabyś nawiązać kontakt? Podaj maila, to możemy trochę "poklikać" :)

Gość gość
A potem, jak już porobi za zlew na spermę dla starych zboków, pedofili to znajdzie porzadnego, ułożonego chłopaka w swoim wieku, puści mu bajkę o miłości i zrujnuje mu życie swoją osobą.

Gość gość
Jeśli znajdziesz chłopaka na podobnym poziomie dojrzałości, wrażliwości inteligencji, a przy okazji w podobnym wieku, to przestaniesz szukać starszych, zobaczysz. :D Na razie, w liceum możesz na takiego nie trafić, Ba! możesz jeszcze długo szukać, ale myślę ze zawsze w końcu się taki znajdzie ;)

Gość gość
dlaczego miałay zrujnować ? :D Jest złą osobą bo lubi bardziej dojrzałych mężczyzn? no proszę

Gość gość
uwielbiam ssac obwisłe jaja i żeby to był stary dziadek a swoją laską którą się podpiera żeby mi obrabiał dziursko i żeby powiesił sztuczna szczękę na moim sutku ,cudnie :)

Gość gość
i zauważyłam że stare dziadki pierdzą przy seksi , co popchnie to pierd, sypie mu się z dury , podnieca mnie to :) lubie starszych

Gość gość
Przecież ona nie jest dziewicą, dała się przebić jakiemuś zbokowi, a potem będzie szukała kolejnego, a na końcu jelenia. Jest skreślona i nie ma prawa niszczyć nikomu życia, skazując na siebie jakiegoś biednego, nieszczęśliwego frajera. Ma ledwo 17 i już zaczęła nabijać licznik partnerów. Kobieta, która nie jest dziewicą dla szanującego się faceta jest ZUŻYTA i nie wiąże się z nią na stałe. I taka jest prawda. Będzie miała zjechane receptory dopaminy i w zblazowaniu, nudzie, przy świątecznym stole ze swoim przyszłym partnerem będzie wspominała obleśnych ogierów, którzy ją posuwali. Nikt sobie nie zasługuje na związek z takim wrakiem.

Gość gość
uwielbiam jak taki starszy męzczyzna ściąga gacie i zawsze jest dracha brązowa na gaciach , lubie to wąchać :) lubię jak starszy męzczyzna dusi mnie tymi śmierdzącymi gaciami i chłosta obwisłymi jajami mnie po twarzy :)

Gość Matcho
Dokladnie nie mam nic przeciwko zwiazką ze starszymi sam mam 31 lat a moja 20 11 lat różnicy ale 30 to różnica epok jesteś pie/rdol/nieta pewnie facet starszy od twojego ojca a twoja matka by dołączyła do trójkącika pózniej żal mi cie on poważnie cię nie traktuję nawet dziewczyny z roksy 19 -20 letnie nie chcą za bardzo z facetami pow 45 -50 i uwierz mi czy chciała byś w wieku 30 lat sypiac z dziadziem 60lat no proszę jesteś młoda nie doswiadczona i jeszcze masz najbane do gara rozumiem dziewczyna 25-30 wie czego chcę i może jj taki facet odpowiadać 20 lat starszy ale k****a ojciec mojej dziewczyny w tym wieku został dziadkiem ŻAL!!!l lepiej weź sie za naukę bo semestr sie kończy