Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrzysztofCh

Spotkanie we Wrocławiu?

Polecane posty

Gość KrzysztofCh

Witam serdecznie, W tym tygodniu przyjeżdżam do Wrocławia by spotkać się na rozmowę z być może i miejmy nadzieję przyszłym klientem. Umówiliśmy na ul. Curie-Skłodowskiej w restauracji Greco o godzinie 14. Przyjazd pociągu mam o godzinie 13.15- Myślicie, że zdążę. Wszystkie gps-y mówią, że tak, jednak wolę zapytać?

Gość gość
Restauracja "Greco", o której mowa, jest nieopodal ronda na placu grunwaldzkim, na którym powinieneś wysiąść z autobusu/tramwaju jadącego od strony Dworca Głównego.

Gość Wr123
W Greco dobre jedzenie!

Gość gość
Greco to jest taka Grecka restauracja?

Gość hanyss111
Nie wiesz co to Greco jest?? Musisz tam iść koniecznie! Najlepiej na Rynku... jest fajna obsługa. A szczerze mówiąc w innych nie byłem :D

Gość 9876543
Greco jest bardzo dobrą restauracją z tradycją od 25 lat.

Gość gość
25 lat tradycji psu w dupę przez ten spam. Nigdy tam nie pójdę. :)

Gość gość
Jaki spam? Człowieku- fora internetowe są po to by wymieniać się tam jakimiś informacjami. Bez problemu jestem w stanie zrozumieć, że ludzie potrzebują się dowiedzieć gdzie pójść, co zjeść, albo czego nie jeść... Np. tej restauracji Greco, którą sam uwielbiam... Nie rozumiem takiego hejtu...

Gość Alutka0
Ja kilka razy miałam przyjemność być w ok wine bar to na spotkaniu z koleżanką to z rodziną. Jest tam pięknie, bardzo spokojna okolica, chociaż blisko centrum Wrocławia. Jedzenie jest świeże, z sezonowych produktów. Tu możecie podejrzeć ich menu http://www.okwinebar.com/ Polecam ich przepyszne winko :)

Jak masz być we Wrocławiu i masz ochotę na dobrą pizzę to polecam Party Pizza bo sama często tam jadam :)

Gość czosnkowaPani
Przepyszne jedzenie jest w Ok Wine &Bar . Polecam zwłaszcza oferty lunchowe . Choć zdarza mi się tu też wpadać na kawę i desery z przyjaciółką ;)Jak dla mnie genialne wnętrze a jedzenie obłędne i smaczne ;)

Gość ChritinaBaumler
Co prawda to prawda . w Ok Wine&Bar , podczas lunchu można wziać dwa dania za 39 zł . Kiedyś jadłam rybe z frytkami oraz puree z groszku , To samo wziął mój mąż i zapłacilismy tyle ile wspomniałam wczesniej

Gość gość
Z bardzo fajnych lokali ze smacznym jedzeniem polecam też GustoPizza na Jedności Narodowej77, byliśmy tam kilka razy i mają smaczną, świeżą pizzę :)