Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cześć jak wrócić do poprzedniego chłopaka którego kocham?

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim proszę o porady bo się pogubiłam.Mam 23 lata, byłam w związku z chłopakiem, on był dla mnie dobry, uczył się, no nie miał pracy itp ale nie był jakiś lewy. Pech chciał że poznałam troszke starszego faceta (33lata miał) i sie w nim zauroczyłam ,zaczął podwozić mnie do pracy , zaproponował wspólne mieszkanie itp.Zawiesiłam poprzedni związek. Pech chciał że się rozstaliśmy po 2 miesiącach z tym facetem, żałuje że uprawiałam znim szybko seks, ale tak na mnie działał... No trudno, pytanie jak wrócić do mojego byłego chłopaka. Nie chce być sama, on jest sam ale powiedział że potym nie jest w stanie wrócić... Jak go przekonać?

Gość gość
A ty go kochasz? Czy po prostu zostałaś na lodzie? Bo mi się wydaje że to drugie. Skoro kochałaś byłego to po co był ci tamten?

Gość gość
Musisz zgodzic sie na seks analny z poprzednim chlopakiem:) i bedzie dobrze:)

Gość gość
że też takie sucze ziemia nosi ...

Gość gość
jest mloda i sama nie wie czego chce. Nie boisz sie ze bedziesz zyła w wiecznym poczuciu winy

Gość gość
Szukaj innego bo z tym juz nic dobrego nie będzie.

Gość gość
A ty byś go chciała gdyby on tak zrobił?

Gość gość
Jeśli twój były jest idiotą to jakieś tam szanse masz, ale jeśli potrafi myśleć to w życiu po raz drugi nie wejdzie z tobą w związek.

Gość gość
hehehe tak się właśnie kończą te fascynacje, zostajecie na lodzie, dosyć często z bękartem i marzy wam się powrót do eks, bo nagle dociera do was że był był dobry... ale jakoś nie myślałaś o byłym kiedy bzykałaś się z tym nowym :P

Gość gość
Typowe do bólu i powielane przez kobiety milion razy. Przeskok na nowego się nie udał, to wracamy na stare śmieci do "koła zapasowego". Jak pokaże się w okolicy z lepszymi zasobami, to nastąpi znowu próba przeskoku. To kryje się pod słowami "miłość kobiety". Stąd przypadki że jednego dnia mówią "kocham"...a za tydzień w łóżku z innym. Młody, skoro dobry chłopak to może niestety dać się urobić i nie znać mechanizmu jakim się posługujecie. Jak inteligenty to powinien ci kupić jeszcze coś w ramach wdziecznosci za praktycznie bezbolesne uświadomienie czym są związki w wykonaniu kobiet. Wielu otrzymuje tą nauczkę po latach jak zostają z torbami po rozwodzie.