Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćajamagatka

Wypryski,tradzik,

Polecane posty

Gość gośćajamagatka

Cześć dziewczyny! Moze ktoras z Was miala podobny problem i mi pomoze? 'Mianowicie zmagam sie od jakiegos czasu (juz nawet nie wiem od kiedy to mam) wypryskami, takie podskorne guzki jak kaszka na calej twarzy. Bylam u dermatologa i od miesiaca biore teralysal, lekarz przeprowadzil ze mna rozmowe na temat leczeniem izotretyoniną dokladniej aknenorminem. Biorac pod uwagę ilosc skutkow ubocznych bardzo sie tego boje no i teaz takie pytanie,myslicie ze to jest taki typowy tradzik? (Zdj)Bo jedynie jakos od czasu do czasu wyskoczy mi taki "typowy " pryszcz? Isc do innego dermatologa? Jak wczesniej chodzilam to odstawalam tylko masci i ten wydaje mi sie solidny bo ciagle kontroluje stan mojej skory. Nie wiem czy warto ryzykowac z tym lekiem bo rodzina mowi,ze przeciez tak zle nie wygladam... chociaz mnie to strasznie meczy i odbiera pewnosc siebie. Pomocy :(

Gość kosm92
Oj trądzik to najgorsze co może być;/ ja bardzo długo się z nim borykałam aż w końca zaczęłam przeglądać różne fora i natrafiłam na artykuł o Nonacne http://natradzik.milejdi.pl i tak w końcu moje życie zaczęło się zmieniać na lepsze;) bo krosty już nie wychodziły a i stare zaczęły znikać!

Gość gerda_93
u mnie pomogła dieta oczyszczająca + odpowiednio dobrane zioła. Mój tata chodzi na akupunkture do naturalnej medycyny Sosnowiec ,kiedyś pojechałam z nim i przypadkiem zapytałam czy maja jakiś sposób na wypryski. zaproponowali tę własnie diete i pomogło :))