Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest? Byłem w związku to nie mogłem odpędzić się od panienek, teraz jeste

Polecane posty

Gość gość

teraz jestem sam i totalna posucha? Przez niecałe 7 lat byłem, jakby nie patrzeć, w szczęśliwym związku, nie zdradziłem nigdy, jednakże na brak powodzenia nigdy nie narzekałem. Koleżanki z pracy, czy z uczelni wręcz kleiły się do mnie, nie zawsze tylko niewinnie flirtowały, bywały takie które jednoznacznie dawały do zrozumienia że chciałyby pójść ze mną do łóżka i nie przeszkadzało to że jestem zaręczony. Ja oczywiście obracałem temat w żart i cały czas pozostawałem wierny swojej kobiecie. Niestety między nami coś się wypaliło, nastąpiło jakieś zmęczenie materiału i rozstaliśmy się, niestety nie dało się tego uratować. Gdy się otrząsnąłem po rozstaniu, to pomyślałem że tak źle nie będzie, skoro miałem takie branie to długo sam nie powinienem być, a przynajmniej nie powinienem cierpieć na brak seksu. I nagle kubeł zimnej wody na łeb. Te same laski które się tak do mnie wdzięczyły gdy byłem zajęty, dowiedziawszy się że jestem singlem, kompletnie straciły zainteresowanie mną, stałem się dla nich wręcz przezroczysty. Skąd taka nagła zmiana? Przecież fizycznie nic się nie zmieniłem.

Gość gość
tak zawsze jest, widzą że jakis frustrat, prawiczek to odrazu uciekają. Tylko że gdyby sie znalazła jakaś uszczesliwić prawiczka to wtedy sie nastepne znajdują niewiadomo skad

Gość gość
oj tam tobie sie wydaje. musialy ci sie rysy zmienic, twarz itd

Gość gość
Panny sie krecily bo zapewne myslaly ze jestes dziany, dowartosciowalaby je zdrada , czulyby sie lepsze od twojej kobiety.Przystojniakiem nie jesteś bo za takimi sikaja nawet jak są biedni i słabi w łóżku, niewyksztalceni itd

Gość gość
Dokladnie. Cos Tobie musialo się wydawac :D

Gość gość
Przez 7 lat to sie na pewno bardzo zmieniles

Gość gość
Dowartosciowac się chciały.Zajęty facet jest większym wyzwaniem.

Gość gość
Ożeń się to same będą wskakiwać ci na c***a.

Gość gość
Zajety facet wydaje sie kobietom ,,lepszym towarem", bo jest przetestowany przez Inna, znaczy ze sie nadajesz do zwiazku. Noi tez te panienki chcialy sie dowartosciowac, gdybys zdradzal swoja kobiete z nimi zapewne czulyby sie lepsze hehe. Moze teraz same sa w zwiazkach?

Gość gość    autor
A więc tak pokrótce, do brzydkich się nie zaliczam, ogólnie podobam się dziewczynom, frustratem nie jestem, bo sam się desperacko nikomu nie narzucam, prace mam dobrą, źle nie zarabiam, żadnym prawiczkiem też przecież nie jestem. chodzi o to że dla lasek, które jeszcze rok temu same wpychały się do łóżka, stałem się niemal niewidoczny. Gdy tylko dowiedziały się, że zostałem singlem, skończyły się z ich strony flirciki, zaczepki, czy w niektórych przypadkach dość jednoznaczne propozycje. Chyba racja że "zajęty facet wydaje się kobietom 'lepszym towarem', bo jest przetestowany"... :O

Gość gość
Kobiety nie lubią prawiczków, nie będących w związkach. Boją się po części takich również. Bo nie jest przetestowany więc nie wiadomo jaki jest i jaki będzie. Kobiety lubią to co sprawdzone, po prostu tchórzliwe po części są ;)

Gość gość
Kobiety lubią facetów zajętych, bo raz... facet posiadający kobietę jest atrakcyjniejszy, bo skoro jakąś kobietę ma, to coś ma do zaoferowania, a po drugie... kobiety uwielbiają odbijać facetów innym laskom, jak uda się im odbić faceta to czują się lepsze, bardziej atrakcyjne, itd. Ogólnie rzecz ujmując kobiety są nieźle p*****lnięte!!!

Gość gość
Kobiety są też strasznie zazdrosne jedna o drugą. Nawet najlepsze przyjaciółki :O Nawet jak jednej facet dostanie podwyżkę w pracy, czy ta kupi sobie jakiś fajny ciuch to potrafią tak wbić szpilę, żeby tylko umniejszyć.

Gość gość
A kto "oficjalnie" zerwał, oboje, Ty czy ona?

Gość gość
Może ex obrobiła Ci tyłek i uznały, że Cię kobieta zostawiła.

Gość ~żywe_zło
Ja mam dokładnie tak samo - gdy jestem w związku, to mam dużo większe powodzenie u kobiet, niż gdy jestem sam.

Gość gość   autor
gość dziś A kto "oficjalnie" zerwał, oboje, Ty czy ona? x Proza życia nas rozłączyła. Decyzja o rozstaniu była obustronna. W pewnym momencie za dużo kłótni było, w sumie już nawet nie wiadomo o co i nastąpiło jakieś takie wzajemne zmęczenie swoimi osobami. Cóż, zamiast się ze sobą męczyć i tracić nerwy, podjęliśmy decyzje że rozstanie to najlepsza opcja.

Gość gość
autorze ile masz lat?

Gość gość          autor
pod koniec kwietnia stuknęła mi 30-ka :-)

Gość gość
Bo od kiedy jesteś sam zaczęły się bać, że się zgodzisz :-D Kiedy miałeś partnerkę chciały potwierdzić swoją atrakcyjność uwodząc ciebie, a kiedy jesteś sam to żadnym wyzwaniem nie jesteś. To po pierwsze. Po drugie zaś, kiedy byłeś w związku zapewne byłeś bardziej pewny siebie i wyluzowany a teraz jesteś mniej pewny siebie i mniej wyluzowany ergo mniej interesujący. Miałem podobnie jak ty, kiedy pracowałem w babskiej firmie.