Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znów weszłam w gowno

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam od kilku miesięcy w Anglii, gdzie pracuję w hotelu. Pracuje ze mną kucharz X (tak go nazwijmy) zaprosił mnie nie dawno ma spacer. Rozmawialiśmy ze sobą przez cala drogę o wszystkim, i o niczym. Jesteśmy przyjaciółmi tak powiedział, w koncu on ma dziewczynę z którą mieszka, ja tez raczej nie myslalam o nim jak o kimś wiecej niez kolega/przyjaciel. I tu jest jeden problem, pocalowal mnie, dwa razy. Powiedział ze lubi mnie bardzo, ze lubi spędzać ze mna czas, ze lubi rozmawiać ze mną, że lubi mnie dotykać, ale nie może nawiązać ze mną większych relacji uczuciowych ze względu na dziewczynę. W pracy jest szefem dla mnie a po pracy zwyklym X, piszę to tutaj bo nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć a porozmawiać przecież z nikim o tym nie mogę, bo nie mam tutaj zadnej zaufanej osoby, jeszcze dowiedziała by się o tym jego dziewczyna. Od dłuższego czasu jestem sama, oboje jesteśmy mlodymi osobami i boję się że zaangazuje sie za bardzo w ta znajomość i będę przez to cierpiała, a znów z drugiej strony boję się że przestaniemy ze sobą rozmawiać. Nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim, nie mam zielonego pojecia.

Gość gość
Witamy na Ero. ;) 🖐️ 4I

Gość gość
Ja też wszedłem w g****o przy ostatnim analu

Gość gość
a on biały czy czarny ? :O