Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znów te kalekie dzieci w telewizji przez cały Grudzień

Polecane posty

Gość gość

I tak nie wyślę SMS-a.

Gość gość
tez mam dosyc,oszustwo psia mac ,to samo szlachetna i owsik,aaa i jeszcze mikołajkowy blok reklamowy -moze mi ktos wytłumaczyc jak to ma pomóc ?

Gość gość
Nijak. Cała kasa jest przejadana przez te fundacje. A jak coś trafi do kalekich dzieci, to i tak nic im nie pomoże. Bo i tak będą kalekie już do końca życia.

Gość gość
i te łachudry próżne dziennikarzyny się jeszcze tym szczycą i zęby szczerzą a to wstyd i hańba , że w polaczkowie dzieco takowe istnieją. co im da raz w roku paczka czy pomoc by sumienie zagłuszyć złodziejskie i kombinatorskie tych genetycznych debili i złodziei. polaczków

Gość gość
więcej pożytku by było z tych kalekich dzieci gdyby z nich robiono szlachetną paczkę jako narządy do przeszczepu dla dzieci chorych a nie kalekich

Gość gość
Moim zdaniem, to są akcje wyłudzania pieniędzy od ludzi.

Gość gość
najuczciwszy jest P.Owsiak

Gość gość
dziś [18:04 dobry Troll

Gość gość
18,54 :D pozwole obie wkleić Znów te kalekie dzieci w telewizji przez cały Grudzień znów te kalekie dzieci przez cały grudzień nie dawajcie na fundacje juz nie miejcie złudzeń raz w roku paczka aby sumienie zagłuszyć i do tego blok reklamowy ja wam mówie idzie dostac do głowy tez mam dosyć oszustwo psia mać łajno mnie to obchodzi nie musze kasą srać wyłudzanie od ludzi łajno mnie to sumienie sie we mnie nie wzbudzi