Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie rozżalona

szlag mnie trafia na ten socjal szlachetne paczki pińcet plus

Polecane posty

Gość strasznie rozżalona

ludzie maja w tej całej SZP po 500 -600 zł /osoba/mc i ktoś ich wybrał do tej paczki ,a ja mam 150 zł/os/mc*****es z kulawą nogą sie nie zainteresuje,pińcet plus tez nie dają bo za bogata jestem,przekraczam o całe 3,70zł,nie interesi ich że 3/4 pensji idzie na wynajem,kurffa czy moje dziecko jest gorsze? czemu dziecko mające rodziców obiboków dostanie prezent a moje nie ? bo jest jedno jedyne? bo nie mam choroby alkoholowej i pracuje po 10 h dziennie plus dorabiam w weekendy żeby było na głupi chleb i ziemniaki?

Gość gość
Ale masz swój honor, który jest wart wszystkich pincet i szp. Powodzenia , będzie lepiej.

Gość gość
19;21 w jakim wieku masz dziecko?

Gość gość
Masz rację. 600 zł na osobę w rodzinie pięcioosobowej to 3000 zł. A oni to mają już po odjęciu wszystkich opłat i stałych wydatków... Z resztą, po co takiej rodzinie szlachetna paczka za marny tysiąc złotych, jak oni dostają lekką ręką 1500 zł lub więcej miesięcznie...

Gość gość
Wiem że jak przekracza o pare zł to urzędnicy mają obowiązek przepchnąć taki wniosek

Gość gość
mogą a nie muszą..

Gość gość
Kurczę, rozumiem Cię, i wiem, że nie pomoże ci to w Twojej sytuacji, ale bardzo szanuję takie osoby jak Ty autorko. I naprawdę takim osobom z chęcią bym pomogla! Nie załamuj się, jesteś silną kobietą, powinnaś być dumna, że wszystko co masz zawdzięczasz tylko sobie, i jestem pewna, że Twoje dziecko też to kiedyś doceni. Zmieni się władza, zmienią się przywileje, a ta patologia co ciągnie socjal, czy bierze pieniądze pod stołem tylko po to by załapć się na extra kase (czyt. "praca sezonowa za granicą') obudzi się z reką w nocniku a Ty pozostaniesz zaradna i pracowita i wierz mi, że kiedys los ci to wszystko wynagrodzi. Wiem że moje słowa nic nie zmienią, ale mam nadzieję, ze dodadzą Ci choć troche otuchy i determinacji!