Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

liposukcja bioder

Polecane posty

Gość gość

czesc mam taka cudowna tendecje do odokladania sie tluszczyku w okolicach bioder, wyglada to jakbym byla mega szczupla motem miala wałek a potem normalne nogi.. nie naleze do osoby otylych ale tam sie jakos uparło.. przez to nie mogę dobrać żadnych spodni a w spodnicach wygladam jakbym wsadziła sobie z przodu kwadratową kartkę. czy ktoras z was poddawala oddluszczaniu te czesc ciala? a moze niekoniecznie trzeba isc pod noz i są na to inne spoosby zeby sie tego pozbyc?

Gość gość
daj sobie spokoj z krojeniem sie i przebijaniem tkanki.. calkiem niedawno byla gdzies w necie historia babki ktora tak bardzo chciala szybko schudnac ze poszla na lipo brzucha i skonczylo sie przebiciem jelita grubego no i wiadomo, ze ciagu dalszego nie bylo, bo zanim wykryli co sie dzieje to kobitka zeszla.. to są rzeźnicy! poszukaj jakiejś dobrej naturalnej suplementacji, dołącz dietę, rób przysiady! ale nie daj sie pokroić :)

Gość gość
bez kitu! to chyba ostateczna ostatecznosc ja nie wiem co musiałoby się stać, żeby mnie namowic do tego zebym się dała polozyc na stol w takiej klinice. moze jakas grupa wsparcia? ja tez bym z checia zgubilam troche cialka tu i tam?

Gość gość
można spróbować, co proponujesz?

Gość gość
dietka + wspomaganko? np wyzwanie zeby nie rzucac sie na gleboką wodę... 30 dni przysiadów codziennie 10 przysiadów wiecej? zaczynamy na przykład od 15 pełnych? i dokladamy do tego bezwzględne odstawienie cukru i soli?

Gość gość
ale jakas konkretna dietka czy zwyczajne ogarniczenie kalorii? no i jakie wspomaganko? ja mam w biodrach 112 cm, nie wiem czy cokolwiek cos da...

Gość gość
zwykle organiczenie kalorii no i nie wiem, co jest teraz on top w odcudzaniu ;)

Gość prawictwo pospolite 142
jesli chodzi o operacje to wielu lekarzy zgadza sie dopiero jak wskzanik BMI przekroczy 35 112 w biodrach to przesada powinno byc nie więcej niż 95 , ale plus jest taki , że masz szerokie biodra .. Wiec jak schudniesz możesz wyglądać seksownie Każdy ptak idzie do góry na widok szerokich bioder,, z wąskimi jest większy kłopot http://www.fotosik.pl/zdjecie/b1324ce3f1a6fe45

Gość gość
hehe tak, wiekszosc znajomych mi to mowi, ze mam fajna budowe ciala, ale jednak chcialabym zejsc do tych 100 cm i wtedy nie bede juz marudzić ;)

Gość makajaka
boooniu tylko nie operacja! może zejść tak ale jakimś zmasowanym atakiem, połączyć ze dwie trzy metody to i efekt szybszy będzie. krojenie się moim zdaniem to takie narażenie zdrowia, że masakra. tak samo jakieś specyfiki z podejrzanych źródeł :O

Gość gość
ja bym ci zaproponowala zupelnie inne wyjscie jezeli chodzi o biodra.. włacz sobie mel b trening na nogi i na pośladki - ja po 2 miesiącach miałam 6cm mniej w biodrach :) lekka dietka, nie zażeraj sie słodyczmi, i nie popełnij mojego blędu - nie wmów sobie ćwiczę to mogę ;-) a on top w odchudzaniu to jagody acai z tego co widze teraz na jakich portalach :)

Gość gość
jagody acai cos o nich gdzies widzialam ostatnio, to na odchudzanie tak?

Gość gość
też na odchudzanie, samo sapalanie tkanki tluszczowej nic nie da jeżeli nie oczyści się organizm z zalegających w nim toksyn :) To tez na to!

Gość gość
kurde zburzylyście mi cały świat teraz, ja już zrobiłąm rozeznanie ceny itd w kierunku zabiegu,... a wy mi tak..

Gość gość
zdrowiej i bezpieczniej będzie kupić ten suplement niż się kroić :) mają rację dziewczyny! weź się za siebie, ja też się biorę! od dzisiaj :)

Gość gość
spróbuj tych jagód w iqacai z tego, co tak szybko przejrzałam to mają największą ilość acai w jednej tabletce i sie nie poddawaj, trzymamy kciuki! :)

Gość gość
oboze dziewczyny.. no dobra, namowilyscie mnie... to zamawiam jakies, te iqacai tak? ze strony producenta chyba najlepiej i jak tylko przyjda to biore sie za siebie... dobra! oby mi tylko nie przeszedl zapal zanim kurier dojedzie

Gość gość
Na youtube są filmiki! Mel b rozgrzewka, mel b brzuch, mel b nogi, mel b pośladki i tiffany na boczki i mel b rozciągające, możesz też kupić hula hop z wypustkami też na biodra, i im większy tyłek tym lepiej bo biodra wtedy fajniej wyglądają. Ja mam taką samą figurę jak ty i szybko widać różnicę po ćwiczeniach i po lekkiej diecie, pij dużo wody!! Nie poddawaj się! Pamiętaj, że po 20 minutach dopiero spala się tkanka tłuszczowa :)

Gość gość
no.. i masz całą instrukcje co zrobić i dlaczego tak zrobić :) iqacai i do boju :) Ps. hula to świetny pomysł :)

Gość gość
namówiłyście mnie, mam nowe postanowienie noworoczne:)

Gość gość
dobra nasza i dobra Twoja, moja droga :D proponuję rozszerzyć grupę wsparcia! :D

Gość Tola323
Polecam potrenować np interwały i dorzucić spalacz Thermo speed. Ja tak robie i kilka cm z bioder już poleciało :)

Gość Samannta
Ja tam pozbyłam się niechcianego tłuszczu w dużo łatwiejszy sposób - dzięki Therm line fast - niewiele robiąc i biorąc ten suplement w 1,5 miesiąca udało mi się zrzucićponad 8 kg

Gość gość
Ja wykonywałam liposukcję u pana http://piotrromanczuk.pl/ . :) to znakomity lekarz. Widzę ogromną różnicę, jeśli chodzi o wygląd mojego brzucha i bioder.