Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem pazerna?

Polecane posty

Gość gość

staramy sie z dziecko 8 lat, niestety sie nie udalo, inseminacje takze nie pomogly. mam juz 33 lata i lekarze mówią że to mój ostatni dzwonek i ratuje nas jedynie in vitro. Cała rodzina zna naszą sytuację, przez dwa lata odłożyliśmy z mężem na in vitro 16.000 zł i mamy zamiar jak najszybciej to zrealizować.. niestety ostatnio mojej kuzynce spłonął dom,jest mi bardzo przykro z tego powodubo wiadomo że to bliska rodzina, i teraz do sedna, cała rodzina oczekuje że oddamy im te pieniądze przeznaczone na in vitro albo pożuczymy a że oni kiedyś nam to oddadza w dalekiej przyszłości... nie wiem co robić...lekarze mówią że nie mogę już czekać a kuzynka jest dla mnie jak siostra :(

Gość gość
p*****l kuzynkę i jej dom - ty masz nie mieć dzieci bo ona nie miała ubezpiecznia?! No chyba ich pogrzało....

Gość gość
właśnie dom nie był ubezpieczony, twierdzą że tylko kilkamiesięcy nie był bo nie mieli na to pieniedzy, i nie spodziewali sie że coś takiego może się przydarzyć.. cała rodzina myśli że im dam te pieniądze, taka jedna ciotka dziś powiedziała że jak u nich dziś była, to ciocia(mama tej mojej kuzynki) powiedziała "nie bój się kochanie Ania (ja) ma odłożone pieniądze i na pewno Wam pomoże, wszystko będzie dobrze kochanie" nie wiem jak się mam w ogóle zachować;/

Gość gość
Powiedz, ze nie masz odłożonych pieniędzy bo to jest na in vitro. Nie pozwalaj zmarnować sobie życia.

Gość gość
właśnie oni dobrze wiedzą że to pieniądze na in vitro, nikt mi nie dał z rodziny nawet złotówki na in vitro a teraz wychodzą z założenia że przecież nie odmówię kuzynce która nie bedzie miała za tydzień dachu nad głową