Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słowa potrafią ranić...

Polecane posty

Gość gość

Godzinę temu przekonała się o tym moja żona - powiedziała mi "nie" i już chwilę później krwawiła z nosa i pękniętej wargi.

Gość gość
bo to zła kobieta była :)

Gość gość
Provo :O:p 1/10

Gość gość
bo babę trzeba krótko za ryj, z buta i na glebę, nich sucz wie gdzie jest jej miejsce! nie ma miętkiej gry!

Gość gość
Twardym czeba być a nie mientkim :P

Gość gość
Opisz ze szczegółami jak bijesz kobiety i wiedz, że masz zadatki na muslima.

Gość gość
W sumie to nie rozumiem co się ludziom w islamie nie podoba... tam wszystko jest proste a każda ździra wie gdzie jest jej miejsce...

Gość gość
Psy j****e.

Gość gość
Jestem za. Nasza cywilizacja kuleje bo kroowska mają za duże gęby i za dużo do powiedzenia. Dawniej tak nie było. Jak pyskowała to zaraz wiedziała gdzie jest jej miejsce. Najdelikatniej kończyło się kopem w doope. Baba to baba i nic tego nie zmieni.

Gość gość
16:03 Czyżby ? To poczytaj jak twoje (a może nawet i ty) koleżanki opisują o czym marzą: gość dziś Każda kobieta lubi być czasem dominowana. Może to stąd takie twoje fantazje o gwałcie? Ja przyznam że na codzień wogóle nie myśle o tym, ale ostatnio przeczytałam opowiadanie w internecie (dokładnie to: http://xstory.pl/ostry-g ***t/) i też zrobiło mi się całkiem ciepło w niektórych miejscach. Porozmawiaj z mężem, może zaaranżujecie jakiś taki gwałt gośćzwykładziewczyna dziś Ja też marzę może nie do końca gwałcie ale wyobrażam sobie to tak. Umawiam się z nieznajomym mężczyzną do hotelu. Nie rozmawiamy ze sobą nie poznajemy się nie opowiadamy o sobie tylko spotykamy się na seks. Robi ze mną wszystko to o czym tylko czytałam i jest w moich myślach. Zę odwraca mnie gwałtownie i mocno ru/cha od tyłu , że lęże na brzuchu a on ruch/a mnie analnie nigdy tak się nie kochałam. Ze daje mi klapsy ciągnie za włosy. Ze zmusza mnie do głębokiego gardła ale tez całuje namiętnie. Zę leże na łóżku on pciąga mnie za nogi kładzie je na swoich ramionach i mocno mnie .... gość dziś koleznka z pracy ma takie fantazje... jako dobry kolega realizuje... zakupuje akcesoria.. upkarzam... lubi to gość dziś Ty to mozesz palcem w bucie poruszać gość dziś Troszkę drastyczny seks o którym marzyłam i się spełnił. Chłopak siadł za mną i rozszerzył mocno nogi tak że dwóch naszych kolegów swobodnie we mnie wchodzili bez pytania patrząc mi cały stosunek w oczy. Gdy mój chłopak we mnie się zatapiał zmienił go jeden z kolegów. Gdy uzyskali kolejny wzwód to zrobili powtórkę gośćzwykładziewczyna dziś Ja też mam nadzieje , że spełni się moja fantazja bo właśnie taki seks mnie podnieca. gość dziś Ciekawe. Może więcej kobiet sie wypowie jak lubią być gwаłcone.

Gość gość
gość dziś Zgadzam się z wypowiedzią przedmówczyni nie musi być to gwałt lecz ostry seks który mamy na niego ochotę z odrobiną obaw i bojaźni czy damy radę wytrzymać. Taki seks orgię miałam kilka lat wstecz szóstka chłopaków w tym mój do upadłego mnie używali. Kilka dni ledwo chodziłam ale tylu organów nigdy nie miałam i chyba mieć nie będę. Mój chłopak gdy skończyli się popłakał. Ale jest moim mężem i nie pozwala na seks z innymi jest bardzo zazdrosny.

Gość gość
17:40 I czym się chwalisz tępa strzało??? Że jesteś worem na spermę i lali w ciebie jak w kaczkę??

Gość gość
gość dziś ale to są cytaty z tematu obok jak kobiety opisują swoje "przygody" :D

Gość gość
podziwiam że takie szmacisko sobie wziął za żonę,a raczej współczuję

Gość gość
gość dziś Kiedyś w takim klubie dałam się przypiąć do takiego ustrojstwa, miałam unieruchomione ręce i nogi, byłam oddana na łaskę innych, to było głębokie przeżycie tak się oddać innym, obcym. Nad wszystkim czuwał mój facet, nie było tak całkiem bez kontroli ale w zupełności wystarczająco. gość dziś Powiem jeszcze, że przemoc mnie brzydzi ale takie oddanie się bez przemocy miało swój smaczek.

Gość gość
gość 2016.11.06 w piątek na imprezie obciągłam z połykiem dwóm dopiero co poznanym kolesiom a trzeci mnie w tym czasie rypał od tyłu i spuścił się w środku nigdy taka nie byłam i gardziłam takimi szmatami co to każdemu dają a tymczasem nie wiem co się stało, czy mi coś dosypali do drinka czy co mam ogromnego moralnego kaca i mam ochotę się powiesić mam męża i małe dziecko, nie wiem co robić

Gość gość
Tak, tak, dla faceta islam jest idealny, wszystko mu wolno, baba ma milczeć a jak nie to w ryj i spokój... mi się podoba :) cywilizacja zachodu upadnie nie przez najeźdźców ale przez te wszystkie c***y spod znaku LGBT i feministki, którym się w doopskach poprzewracało.

Gość gość
Bo tak na prawdę każda kobieta to ździra i szmata (za wyjątkiem naszych matek), którą trzeba krótko trzymać za ryj. Udają niby, że takie słabe i delikatne a tymczasem to wyrachowane manipulatorki i mistrzynie psychicznej wojny podjazdowej. Każda, powtarzam - każda kobieta to k*******a i jedyne do czego się nadają to do wydymania a potem trzeba yebnąć w ryj i wypiertolić na zbity pysk. Choć część nawet i do tego się nie nadaje :/

Gość gość
Oj wali was po tych tępych kaczanach :O

Gość ten zły Wilk
Właśnie go sobie masuje :):):)

Gość gość
No to jesli te kobiety takie zle sa to proponuje przerzucić sie w związki z facetami. Facet z facetem nie bedzie miał takiej frustracji jaka miałby z kobieta, do tego seks analny i oralny (a to podobno lubicie najbardziej) i żadnych manipulacji, słownych utarczek ni nic z tych d**ereli. Poważnie wam mowie młodzieńcy, nastaje bowiem świetlana era w której mężczyźni w innych mężczyznach upatrywać beda szansy na milosc!

Gość gość
Popieram ;)

Gość gość
gość dziś i gość dziś Walcie się szmaty!!!! Piertolone tępe dzidy!!

Gość gość
Zwal se konika :D

Polska też krwawiła, bo od morza odepchnąć się nie dała. Najwyraźniej nie masz pomysłu na siebie. :O :O Zmyślanie historii jakoś ci nie wychodzi. Może gdzieś coś zobaczyłeś, co natychmiast powinno się zgłosić na policję a nie snuć fantazji, że wywaliłeś z główki jedynki kobiecie. :O :O Tu nie pole do popisów dla takich fantastów. :O Prawda jest taka. Mówi "nie", wkuṛwia cię tak jak, niemożliwość spojrzenia w Słońce, czy ma za dużo niepotrzebnych rzeczy w torebce, nawet jak strzeli ci z liścia, jak z łapami do kobiety, to jesteś bezwartościowym facetem. :O I tego nie zmienisz. :O Przykro mi :(

Gość gość
nowy w mieście - speiertalaj pedale zay****y!

gość dziś Dobrze. :) Ale dokąd? Jak tu jest moje miejsce. ;) :D. Rozumiem że macie mnie dosyć, ale w żaden sposób nie potraficie tego udowodnić. Tylko wyzwiska. :O To naprawdę tak nie działa. Dawno by o mnie zapomniano, gdyby coś się tu działo. A tak bezkarnie wożę się tu jak panisko ;) . Wulgarnie zalogowany i wpieṛdalam się we wszystkie tematy, jakie mi się spodobają. A ty biedny człowieku cierpisz, choć oddychamy tym samym powietrzem.

Gość gość
Nowy ty nie zabieraj głosu na tematy kobiet, bo zwyczajnie nie masz o tym pojęcia jako podstarzały prawik. Pomijam już to,że podobno z dziećmi coś robisz..no wiesz. Zejdź z tematu.

Gość gość
I bez islamu sobie poradzimy :) właśnie czytam, że nasz polski - katolicki - rząd prowadzi prace nad wypowiedzeniem konwencji antyprzemocowej :) niebawem będzie można babą i bachorami poniewierać w majestacie prawa :)