Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Święta i Sylwester w Hotelu

Polecane posty

Gość gość

Wybieramy sie z moim partnerem na Święta i Sylwestra do Hotelu nad Polskie morze. Hotel 4* i nurtuje mnie w co sie ubrać. Strój dla Pana raczej nie jest trudna sprawa, jednak mi spedza to sen z powiek jaki strój był by stosowny w takim miejscu.

Gość alcia123457765
Jeśli sylwester w hotelu w gronie znajomych, to polecam elegancką sukienkę. Na sylwestra zawsze ubieram się przy kawałku ''lady in red'' haha, pozdrawiam :)

Gość gość
Jaki strój jest odpowiedni na wigilie (oraz pierwszy i drugi dzień świat) i sylwestra? Dodam ze hotel organizuje uroczysta kolacje wigilijna (oraz atrakcje na reszte dni świątecznych) oraz bal sylwestrowy z muzyka ma żywo itd. Dziękuje za rady.

Gość gość
Cały pobyt będzie w gronie obcych ludzi (osób przebywających wówczas w hotelu)

Gość gość
alcia123457765 Dziękuj za odpowiedz. To ze elegancka to oczywista dla mnie sprawa. Nie wyobrażam sobie pójść w jeansach i tshirtcie. Tak samo jak iść w hotelu na śniadanie /obiad / kolacje w dresie. Bardziej chodzi mi o fason sukienki , kolor itd

Gość alcia123457765
Połyskująca i dopasowana, jeśli lubisz cekiny, bo na to jest szał lub klasyczna, ładnie wytaliowana. Co do kolorów, ja zawsze stawiam na klasykę, czyli jak już wspomniałam czerwień, ew. czerń, niebieski/indygo też jest pięknym kolorem.. Myślałaś nad okrytymi ramionami i dołem rozkloszowanym? :)

Gość gość
Idź w dresie.

Gość gość
Alcia dziekuje za podpowiedz. Ja w 'życiu codziennym' stosuje jedynie business dress code ktory sprawdza sie w biurze, spotkaniach czy event'ach jednak tym razem chciała bym sie poczuć bardziej kobieco. Nie śledzę mody. A moja szafa to w większości koszule i ' garniturki' lub stroje typowe na siłownie i stad mój problem. Jak myślisz jakie kolory (oprócz tych wcześniej przez Ciebie wymienionych) będą pasować do osoby z ciemnymi brązowymi włosami i śniada cera. Jeszcze raz dziękuje

Gość gość
gość dziś jezeli nic sensownego nie kupię napewno nie omieszkam skorzystać z Twojej rady ;-)

Gość alcia123457765
Coś kontrastującego, czyli kremowa sukienka, pudrowy róż, limonkowy lub jakieś dodatki w tych kolorach. Opcji jest wiele, wszystko zależy od figury. Jeśli masz brązowe oczy, to jak najbardziej możesz też zakładać kolor khaki, butelkowa zieleń.. Może makijaż w takich kolorach ;)

Gość gość
Alcia jestem niska,drobnej budowy chociaż ze sporym biustem osoba i tak mam brązowe oczy bardzo ciemne (ciezko dostrzec źrenic). Makijaż pewnie wykona mi ktoś inny bo ja osobiście nie czuje sie w tej sztuce pewnie (zwyczajnie nie potrafię sie malowa - na codzień używam tylko korektor, puder i tusz do rzęs ) co może być dziwne dla wielu kobiet. Zreszta dla mnie równie bo podziwiam na zdjęciach panie w pięknym makijażu twarzy i oczu , ale sama uzywajac czegoś więcej poza wspomnianym zestawem czuje sie tak hmmm , karykaturalnie . Dlatego myśle by makijaż na te okazje wykonała wizażystka a ja postaram sie tego nie zmyć, wierząc ze ta osoba chciała wydobyć z mojej urody to co najlepsze ;)

Gość gość
W tym roku, pierwszy raz w zyciu nie jedziemy na święta do rodziców. Postanowiliśmy raz wyjechać do hotelu http://www.azzun.pl/ i zobaczyć jak to jest, jak nie ma tego zgiełku przy stole, tych kłótni, co roku o to samo, i tak dalej. Potrzbujemy resetu i świętego spokoju.

Gość gość
Według mnie nie ma w tym niczego złego, a wręcz przeciwnie - to bardzo fajny pomysł. :) Ja jadę ze znajomymi do Sopotu i wynajmujemy apartament dzięki http://www.victus-sopot.pl/ - nie mogę się doczekać.

Gość Patrycja85
A dlaczego Nie ? Zamiast stać w kuchni i gotować dla całej rodziny odpoczniesz i nabierzesz sił na Nowy Rok. Ja tak zrobiłam w tamtym roku i przeżyłam super tydzień w Hotelu Imperium w Świlczy obok Rzeszowa. Teraz zostaję w domu, ale z tego co słyszałam planują świetną imprezę sylwestrową. Zresztą na ich stronie możesz poczytać sobie więcej: http://www.imperiumrzeszow.pl , ja w każdym bądź razie polecam to miejsce .

Gość gość
W tamtym roku postanowiliśmy się z mężem zbuntować i wyjechać na święta poza nasze rodzinne miasto, czyli Warszawę. Zrobiliśmy rezerwację w http://www.palaczakow.pl/ i tam spędziliśmy Boże Narodzenie. Dawno tak nie odpoczęłam, nie musiałam ślęczeć przy garach, pełen relaks.

Gość gość
A mnie od zawsze marzyły się takie swięta spędzone w zupełnie inny sposób. Dlatego w tym roku z mężem mamy zamiar wyjechać do Dworu http://www.chotynia.pl/. Unikatowe miejsce, jak dla mnie idealne do spędzenia świąt. Dworek w staropolskim stylu! Mam nadzieję, ze poczuję w końcu magię świąt. Niech tylko spadnie śnieg :)