Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto nie śpi

Polecane posty

Gość gość

Bo ja

Gość gość
Czemu

Gość gość
Bo słabo się starasz

Gość gość
Myślę że tak

Gość gość
brokeninside87 dziś to znaczy?smutas.gif to tygryski wina, że nie ma mężczyzny jak każda normalna dziewczyna?smutas.gif 000 jak szuka nieistniejącego ideału to czego wymagać?

Gość konik polny hop
książe z pałacem jest w innej bajce nie w kubusiu puchatku

koniki polne są ostatnio bardzo wygadane. zimą (?) no ale:( ja nie szukam ideału. gdzie masz dowód na to, że szukam ideału. każdy ma jakieś tam swoje oczekiwania, ale ja liczę na to, że miłośc spadnie z nieba i wyprostuje drobne mankamenty.

Gość gość
czego szukasz broken?, opisz widzom, może któryś spełnia te twoje "wymogi" i będzie kogo przytulać.... zaczynaj

nie mów wymogi:( to mało romantyczne:( mężczyzna powinien być męski:( mru:) mieć takie męskie rysy twarzy, no ale to trzeba się urodzić pod szczęśliwą gwiazdą, żeby mieć kości policzkowe, na widok których wzdycham. u każdego człowiek kości twarzy to los na loterii. wysportowany, umięśniony gdzie trzeba lubić zwierzątka, tygryski trochę czułości, trochę brutalności prawicowy dżentelmen, inteligentny i zdystansowany na tyle, żeby rozumieć ideały. i może być też trochę pieprzny:-p żeby nie było za nudno. stanowisko kierownicze, najlepiej prezes dużego koncernu:D:-p nie no, żeby kimś zarządzał, jakichś męski zawód ale może być też weterynarzem i wzrokiem uciszać krzyczące koty dużo tego, a ja już się rozmarzyłam. dużo, jakieś.... 3 strony a5, w tygrysim zeszyciku i każdy mężczyzna, który mi się spodobał, dokładał lub odejmował cech tzn. spodobał mi się ktoś poza kryteriami, i od razu w głowie się ten obraz zmieniał

podpuściłeś mnie! teraz będą o mnie temat,y, że jakie to kobiety mają "wymagania". brrr. wymagania to są w ogłoszeniu o pracę!