Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ośrodek INTRA w Warszawie psychoterapia

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś korzystał z psychoterapii tam i jest zadowolony? Żadnej opinii w internecie nie widzę, a jest to całkiem spory ośrodek. Obiło mi się gdzieś że ta INTRA jest nieskuteczna, taki pic na wodę, dlatego czekam na wypowiedzi. Czy ktoś słyszał jakiekolwiek opinie na temat tego ośrodka?

Gość gość
niestety tak - Odradzam.

Gość gość
szukaj psychoterapeutów psychodynamicznych którzy mają certyfikat polskiego towarzystwa psychiatrycznego

Gość gość
Miałem złe wrażenie z Intry, Przede wszystkim że podejście do problemu jest tam powierzchowne, a także mało skutczne. Zasłaniają sie tym że to terapia humanistyczna, ale jak ktoś potrzebuje prawdziwej terapii to może sie roczarować. Taka luźna rozmowa o wszystkim i o niczym, terapeuci proponują pacjentom kawę i herbatę. Po kilku wizytach zrezygnowałem bo mam dużo znajomych do takich rozmów a po popsychoterapii spodziewałem się głębszej rozmowy. A u kolejnej terapeutki analitycznej okazało sie że już od 1 spotkania zaczęła się terapia która dała mi do myślenia i wrażenia i odczucia zuełnie inne niż z INTRY. Terapia była trudna ale skuteczna. Wiec nie poleciłbym nikomu INTRY. Ceny mają wysokie a tymczasem to nowy nurt w psychologii który nie ma potwierdzenia swojej skuteczności. Terapeutki i terepeuci w intrze są bardzo mili i to wszystko. Terapia polega na miłej rozmowie ale problemy zostają. Jesli ktoś idzie do psychologa z poważniejszym problemem to absolutnie odradzam INTRĘ. Ja trafiłem potem do świetnej terapeutki i dzięki temu wiem że warto szukać bo terapia pomaga.

Gość PaulinaOsmala
Na psychoterapię w Warszawie polecam wybrac się do Jolanty Szczepaniak. Ciepła osoba która wie co robi i wkłada dużo serca w swoją pracę.Dzięki psychoterapii indywidualnej znowu cięszę się życiem i korzystam z niego ile się tylko da.

Gość gosc

nie polecam! zwłaszcza pani Elżbiety, te spotkania to była jakaś parodia(było ich kilka), nieprofesjonalne komentarze, w tym jeden na korytarzu - słyszał to kolejny pacjent, szkoda gadać. Zapisy do tej pani z tygodnia na tydzień 😮 co jest dziwne, zazwyczaj ustala się takie rzeczy z duzym wyprzedzeniem. Diagnostą również jest słabym podobnie jak terapeutą...