Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawikzewsi

Dlaczego to jest obraza jak facet

Polecane posty

Gość prawikzewsi

mówi że chce tylko seksu? Czy kobiety nigdy tak nie chcą?

Gość gość
poped seksualny kobiet mocno jest ograniczony przez normy spoleczne

Gość gość
Kobiety nawet jak tak mówią to jednak im się zmienia. U mężczyzn dominuje często po prostu zwykła chęć rozładowania napięcia u kobiet zaś chęć bliskości, więzi emocjonalnej. Dlatego to zazwyczaj taka kobieta 'tylko od seksu' i tak się zakochuje w tym facecie, a facet często jednak nie.

Gość gość
Jak proponujesz kobiecie sam seks to zazwyczaj dla niej oznacza że traktujesz ją jak instrument do zrobienia sobie dobrze. A przynajmniej ja to tak odbieram, i nie pomogą tu komplementy, to po prostu przedmiotowe traktowanie.

Nie wiem, mnie to nie obraża. Zawsze można odmówić, jeśli się nie ma ochoty na taki układ, ewentualnie skorzystać, jeśli się ma. Ja, jako zdeklarowana singielka, też chciałam seksu bez zobowiązań.

Gość Iczi
Tak to moze powiedziec tylko kobieta , mezczyzna nie

Gość prawikzewsi
Przecież nie chcę seksu tylko dla siebie, chciałbym żeby obie strony miały przyjemność i dobrze się z tym czuły.Mogę cokolwiek poradzić na to by kobieta nie miała poczucia wykorzystania, wyrzutów sumienia, nie obawiała się osądu społecznego tylko czuła się z tym dobrze i w zgodzie ze sobą. Jak facet uwiedzie dziewczynę a dodatkowo potem dobrze mu pójdzie w łóżku to dodaje mu skrzydeł, poczucia wartośc****ewności siebie a kobieta nie.

Gość gość
prawikzewsi dziś Mogę cokolwiek poradzić na to by kobieta nie miała poczucia wykorzystania Możesz jej zapłacić

Gość gość
To wszystko zależy od jej charakteru który albo potęguję poczucie upokorzenia albo tak tego do końca nie odbiera. Myślę że kobiet chcących sam seks bez zobowiązania i trzymających się tej reguły przez cały okres znajomości jest naprawdę niewiele. Łatwo tworzy się przywiązanie do danej osoby. Chyba że chodzi o jeden numerek z obcą osobą ktorą się więcej nie zobaczy, może tak łatwiej? Ile już było tu tematów że kochanka jednak zakochała się z czasem chociaż miał być sam seks.. Dla mnie osobiście propozycja samego seksu bardzo źle działa, o czym przekonało się kilku osobników. Ja nigdy nie zaczynam znajomości od du/py strony ale kto co lubi.