Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisałem maila do Grupy WP SA proponując skasowanie Kafeterii

Polecane posty

Gość gość

Ze względu na powtarzające się tematy promujące pedofilię. A użytkownika "bentley84" zgłosiłem odrazu na Policję.

Gość gość
Bardzo dobrze zrobiłeś. Jakieś granice muszą być.

Gość gość
Zgłaszajcie go tutaj: cyber-kgp@policja.gov.pl

Gość gość
Im więcej osób będzie reagować i zgłaszać na policję tym większa szansa, że coś z tym zrobią.

Gość gość
Napisałem tak: "Dzień Dobry. W związku z namolnym zakładaniem przez niektórych użytkowniów forum Kafeteria, tematów promujących pedofilię, sugeruję aby Grupa Wirtualna Polska S.A. rozważyła likwidację tego forum. Np: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/chcialbym-zag****ic-male-dziecko-na-smierc-p_6670590 http://f.kafeteria.pl/temat/f1/dorwe-dziecko-to-je-zgwalce-a-potem-zabije-p_6670509 Podpisano; (tajne); Użytkownik internetu. P.S. Kopię tego mail'a wysyłam na adres Policji, ponieważ niewiadomo czy autor tematów do których podałem linki - użytkownik "bentley84" - rzeczywiście nie zamierza zgwałcić i zabić jakiegoś dziecka."

Gość gość
Obecnie tematy do których podałem link, są już skasowane, ale wątpię czy ktokolwiek podejmie jakieś dalsze kroki.

Gość gość
Jakkolwiek, wysłałem dwie kopie tego mail'a: - do administracji Kafe: lifestyle (małpa) grupawp.pl - do Policji: cyber-kgp (małpa) policja.gov.pl

Gość gość
wp sama tego forum nie skasuje, za duzo kasy trzepia na takich idiotach jak wy, ktore tu wciaz siedza :O tu jest reklama na reklamie a kazde hejtujace tematy zwyczajnie nabijaja im kase tak samo jak kazde zwykle :O byc moze zglaszanie na policje cokolwiek kiedys wskora (lepiej robic screeny tych tematow, bo modki kasuja dopiero, kiedy ktos napisze ze zglosil na policje jakis temat) w koncu to tylko forum.

Gość gość
@ 14:28 Pewnie masz rację.