Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś uderze w drzewo autem.

Polecane posty

Gość gość

Córkę już zawiozlam do rodziców.ukrylam list w jej rzeczach. Ja tak dłużej żyć nie mogę.

Gość gość
Dlaczego nie możesz?

Gość gość
Wszystko mi idzie pod górkę. Dostalam wypowiedzenie umowy fdomu. mimo ogromnych pieniędzy w niego wlozonych. Rodzina zamiast pomóc się śmieje. Niestety podpisałam taka umowę a nie inna i trudno. Ja nie będę się tulac. A tak chociaż rodzice zapłacą za mój dom z ubezpieczenia.

Gość gość
Nie opłaca się uderzyć w drzewo bo raz możesz sobie coś zrobić i będzie większy kłopot. Do tego możesz stracić zniżki na oc a wiadomo że szykują się podwyżki i szkoda tych zniżek.

Gość Euzelioszka
Mam podobne zamiary. Ale jak walniesz autem w drzewo to jest duże prawdopobieństwo, że cię odratują.. Już lepiej ukryj się gdzieś i weź dużo tabletek przeciwbólowych.

Gość gość
Domu ci tak od tak nie zabiorą warto poczekać (działać pozytywnie szukać pracy, puścić lotka, szukać innych możliwości) na rozwój wydarzeń.

Gość gość
17dostanę pieniądze. Deweloper nie chce poczekać. Niestety mam w tej zasranej umowie, ze odrazu dostaje wezwanie do zapłaty 27.11 dostalam choć do 25.11miałam ratę. Następnie jeśli w ciągu dwóch dni co już minęło, nie wplace jej dostaje wypowiedzenie przedwstępnej umowy sprzedaży domu. Co idzie w parze z wyprowadzka. Próbowałam wszystkiego. Nawet u sąsiadów byłam po pożyczkę choć ich prawie nie znam. Puscilam lotto. Moja rodzina powiedziała; chciałaś to masz.

Gość gość
a Gdzie facet?

Gość gość
Egoistko, a córka to pies? Zostanie bez dachu, i sparaliżowaną matką:-O

Gość gość
Facet zarabia na to wszystko. Jest za granicą. Wam nie można nic napisać bo tylko hejtowac umiecie.

Gość gość
Sama hejtujesz. Zastanów się trochę, masz dziecko. Dziecko to nie tylko rezultat przyjemnego seksu....Decydowałaś się, ponoś trudy życia.

Gość gość
nie wierzę, że są idiotki, które się na to nabierają :D

Gość gość
Nie mogę zrozumieć tylko jednego dlaczego jeśli ktoś ma poważne problemy. Inni się odwracają. Byłam u kilku osób o pożyczkę z całą dokumentacją. Nikogo nie chcialam oszukać. Mam z czego oddać qrwa a każdy się odwrócił. W tym kraju ludzie się cieszą z nieszczęścia innych.

Gość też nizawszeszczęśliwa
a czy za każdym razem pomyślałaś o córce? o tym ile razy będzie za tobą płakać, tęsknić, pomyśl o niej moja córka ma 9lat i zawsze kiedy widze w jej zachowaniu jak mnie kocha bezgranicznie to wiem jakby cierpiała gdyby mnie zabrakło.

Gość wrednybabsztyl
Biedne drzewo...

Gość gość
idz do prowidenta moze ci dadza,pozyczke a drzewo,zostaw w,spokoju ,obedresz mu kore i uschnie:-(

Gość gość
To Ty brałaś pożyczkę, inni moą Ci pożyczyć ale nie muszą, co ma to cieszenia? Skoro nie jestes w stanie spłacać kredytu-wielce prawdopodobne że im też nie oddasz, a więc zachowują się odpowiedzialnie.

Gość gość
Autorko, przeczytaj proszę. Masz problemy, ok. Kto ich nie ma?Większe, mniejsze. Jest trudno, bardzo trudno, ok. I co? Dlatego chcesz zabić dziecku matkę? Nie, to nie tylko samobójstwo. Ty zamordujesz dziecku matkę. Zabijesz córce mamę...

Gość gość
Autorko przeczytaj "Uzdrowienie finansów. Jak z Bożą pomocą wyjść z długów". Pomoże!