Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słowa mają moc...

Polecane posty

Gość gość
szkoda, że młodzież nie umie zgłębić tej prawdy...mówią wszystko, co im ślina na język przynosi....

Gość gość
tak, ja jestem świadectwem...zabita przez słowa ludzkie....pomimo tego, że żyję, to jednak wewnętrznie mnie już nie ma...

Gość gość
Czemu akurat młodzież a reszta to co?swietoszki?

Gość gość szariiikkkk
slowo stalo siem cialem...przed tym faktem...to tylko gra...laba,laba... czyny,nie bez przyczyny...stanowiom kim jestes... czego nie powiesz,a mowisz wiele...jestes nikim...

Gość gość
Osobiscie byłam swiadkiem jak dorosli ludzie wykorzystali słowa dzieciaka (nieswiadomego nastepstw)..przeciwko drugiemu dorosłemu.Bogu ducha winnemu człowiekowi Dzieciak własciwie nic takiego nie powiedział ale oni wiedzeli jak to wykorzystać.Wszystko ti odbyło się za plecami rodzicow.Słowem mozna zabić to rawda.s

Gość gość
Dzis moja mama powiedziała ze moj syn to gnida,zabiła mnie tym słowem bo to moje dziecko.Tak nie zachowuje sie babcia.Pozniej jej mówię ze on chce budowac skocznie to zaczeła gadać ze jest głupu ,taki i siaki.Strasznie mnie to boli ze jest taka do niego.Nie wiem jak mam usiasc z nią w wigilie do stołu.Chyba wole zostac w domu.Raz jest miła s za chwilę wbijs szpilę.Smutne s

Gość gość
to twoja matka i nawet ma prawo cie karac gnido

Gość gość
15:14 Jak nie znasz przepisów prawa, to się na temat prawa nie wypowiadaj.

Gość gość
15.14Nie tylko nie ma prawa!ale i nie powinna tak sie zachowywać jako matka!.Karac to mozna małe dzieci jak są niegrzeczne a nie dorosłe osoby gnido!.Mnie nie ma za co karać Nie wtrącaj sie w nie swoje sprawy!Jej powinno zależeć na dobru wnuka a nie zachowywać sie jak wróg..trzymając z wrogami.s

Gość gość
Za co karać?za to ze nie pozwala obrażać syna i rozwijać swoich pasji?Stul morde gnido!s

Gość gość
Człowiek z ktorym mama trzyma przeciwko mnie i synowi ma w zwyczaju wszystkich wyzywać od gnid wiec juz nawet moja mama przrjeła takie słownictwo,do tego zwroty typu co ty pitolisz,nie pitol albo kon by sie usmiał masakra.!Mama nigdy nie uzywała takich wulgaryzmow .Niestety taki ma wpływ na ludzi złe towarzystwi.Mama twierdzi ze zadnych kontaktow nie utrzymują ale ja jej nie ufam.s