Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Daję mężowi dla spokoju i dobra małżeństwa

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż to świetny facet. Bardzo go kocham. Jest świetnym ojcem i mężem. Seks z nim sprawiać mi małą przyjemność, jednak zawsze gdy on chce to mu daje i się staram. Nie chcę by on mnie zdradzał i ja też nie chce go zdradzać. Nie można mieć wszystkiego. Pogodziłam się, że jest słabym kochankiem, ale ja staram się dać mu przyjemność i nie zdradzać go. Dlaczego? Bo w związku trzeba się poświęcać, a nie robić wszystko tylko dla siebie. Związek to sztuka kompromisów.

Gość gość
A nie możesz z nim porozmawiać? O seksie trzeba rozmawiać. Czego oczekujesz, Czego byś chciała spróbować. Ja tego nie rozumiem. Zamiast czerpać przyjemność we dwoje i budować bliskość, to tak ludzie się męczą, a szczególnie kobiety.

Gość gość
moj to ma codziennie

Gość gość
spierdalać

Gość gość
Większość facetow jest tak beznadziejna ze nic nie da sobie powiedzieć a każda sugestie traktują jako atak i wielka obraza. Autorko, ja na Twoim miejscu już bym spakowala manatki. Poszukaj kochanka , najlepiej na wakacjach gdzies ma wschodzie bo w Polsce nie znajdziesz nikogo godnego.

Gość gość
co ty p********z jak bedzie chcial to i tak cie zdradzi

Gość gość
Weź sobie araba bedziesz mu kozę zastępowała

Gość gość
Straszne jest zmuszanie sie do seksu po to zeby facet nie zdradzal..dla swietego spokoju..

Gość gość
Dobrze zeaż taki dobry dla rodziny w łóżku słaby to trzeba mieć kochanka najlepiej młodszego i wszystko będzie ok dla dobra małżeństwa