Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Księżyc

PIS niszczy Polskę

Polecane posty

Gość gość
najlepszy sposób na delegalizacje władzy to mieć na nią wyjepane

Gość gość
Póki mamy demokrację tylko na takie rządy możemy liczyć

Gość gość
władza sie zaczyna denerwować tym bardziej, że to banda l********gów, która odpowiada przed kolesiami zza kulis polityki. figuranci i marionetki. oprócz umiejętności robienia loda i pazerności posiadają mało zalet. z kolei tym którym te dzify robią lache jest stosunkowo niewielu. dzi z kolei jest cała chmara każdy jeden głupszy od drugiego jak sie zaczną denerwować to zaczną popełniać błędy, wysyłać pałkarzy do tych którzy im psują kariere prostytuty kombinowac ze strachu o to że sie wszystko sypnie na własną ręke jak naprawić sytuacje zanim sie wyda że nad nia nie panują itd. to banda agresywnych jełopów trzymanych za morde między innymi wzajemną zawiścią o poklepeywania po tyłeczkach.

Gość gość
po cichu i bardzo nieśmiało liczę że pis to będzie tylko..takie preludium..wyczyszcza tych wszystkich ubekow i kodziarzy z istotnych stanowisk i instytucji..a potem do władzy dojdą ludzie z lepsza wizja, patrioci ale i wolnosciowcy. ale to bardzo nierealna perspektywa i prawdopodobnie pis zastąpią ryski Petru i znów będziemy mieli demokracja będzie wspaniała..oczami wyobraźni widzę te ucieszone mordy Schulza, Junkera i innych zatroskanych o nasz los eurokratow

Gość gość
oczywiście mają dostarczony globalny plan działania na wypadek jakiegoś większego masowego wyjepania na nich jaj. czasem nawet przeważnie nawet wykorzystują to dla własnych korzyści wprowadzając do gry zbawców narodu i odsyłając ciemięzycieli na zasłużona dobrze platna emeryturkę.i dopóki to wszystko sie kręci w ramach tego zmianowego systemu nazywanego demokracją to są bezpieczni. jak mi coś przyjdzie do głowy to dam znać

Gość gość
ogólnie trzeba stosować taktyke napoleona. dzielić i rozbijać pojedynczo. jest o o tyle łatwe że większość ma nasrane w baniach i traktuje wojne ambicjonalnie a swoje potyczki uważa za rozstrzygające dla jej wyniku:) nie to żebym chwalił ale jestem w stanie ygrać solówe z każdym z nich:)

Gość gość
cechy któe decydują o ich sile w szeregu skazują ich na klęske w indywidualnych pojedynkach (z wrogiem a nie między sobą) a ja jestem najwiekszym wrogiem jakiego mieli do tej pory:) i najmniej docenianym co też mnie zajepiście cieszy

Gość kibol kibol
Lemingoza przegrała przy urnach a jeśli trzeba będzie to przegra i na ulicy.

Gość gość
każdy liczy na łatwy zysk i rabunek taborów bronionych przez rannych i kobiety. nie znam dobrze historii ale założe sie że husyci wpadli na pomysł pierwszych czołgów właśnie dzieki zachłanności poszczególnych lennych przydupasów walczących w wojnie głównie dla zysków bo przecież nie zmiłości do seniora:)

Gość gość
ale ogólnie sprawa jest przegrana. da sie tak wygrać kilka bitew, później przydupasom nadzieja na zysk zamieni sie w strach przed utratą pozycji i sie zaczną słuchać mądrzejszych. każdy zacznie kombinowac wojna stanie sie nieprzewidywalna i pochłaniająca większość czasu i zasobów. każdemu sie odechce uczestniczyć w tym burdelu i przywódcy starzy i nowi zaczną paktować na boku bez udziału armii jak sie dogadać żeby chociaż samemu na tym nie stracić.

Gość gość
a możnaby sie dogadać traktując przyszłośc jako okolicznośc bieżącą. no ale jak kto lubi. mnie tam wsjo ryba. zabijanie też pewnie jest fajne:)

Gość gość
tylko później kwas no i żal ludków i tych szczęśliwych chwil za którymi każdy będzie tęsknił zeby nie myśleć o tym kiedy mu wpadnie w kamasze pocisk artyeryjski

Gość gość
POpieram PO jestem patriotą uważam , Polska albo będzie unijna , liberalna i lewicowa tylko pod rządami PO albo Nowoczesnej albo niech nie będzie jej wcale!

Gość gość
tak czy inaczej droga prowadzi tylko w jedna stronę;)

Gość gość
chociaż z drugiej strony (o czym nie pomyślałem bo to dla mnie nie do pomyślenia) przydupasy zamiast na rozsądku mogą zyskać na zmianie strony. ciężko powiedzieć jakby sie to potoczyło. w końcu nikt nie chce mieć w szeregach szpiegów. no chyba że akurat chce z jakichś powodów. zależy. wszystko wyjdzie w praniu jak to mawiają. ludziom zaczną wyrastać uchwyty, wiertła i ukryte odbiorniki połączone z ładunkami wybuchowymi słuzącymi do zdalnej "autodestrukcji" bedzie ciekawie:) jak w castoramie:D

Gość gość
czyli że będzie to pojedynek słodowego z producentami narzędzi akumulatorowych. ja piertole nie mysle o tym więcej.....

Gość gość
Piss jak penis czy penis jak Pis a może pO W KAŻDEM RAZIE CZEGOŚ TU NIE KUMAM choć wg. mnie wyszło szYdło z moszny rypło sie??

Gość gość
cześć i chwała Michnikowi!

Gość gość
kooorfa może to nie wojna tylko produkcja tytanowych śrubokrętów na zamówienie? sam już nie wiem. po co komu śrubokręty na zamówienie? może chce otworzyć serwis niezawodnego sprzętu agd który sam złoży i skręci śrubkami z łebkiem w kształcie pętli moebiusa

Gość gość
...znaczy sie wstęgi. chociaż akurat na jedno wychodzi:D

Gość szeregowy czereśniak
patrzta ludzie. tak jęczą stale komuchy, ich dzieci i wnuki.

Gość gość
cześć i chwała Tuskowi!

Gość gość
michnik na prezydenta petru na premiera