Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdyby żona mnie zdradziła...

Polecane posty

Gość gość

Gdyby żona mnie zdradziła to chyba bym ją zabił. Dobrze, że nie mam żony. Strasznie boli mnie zraszanie jeśli facet jest dobrym i czułym mężem, który o wszystko dba. Nie wytrzymałybym tego poniżenia i wykończyłbym szmatę.

po co zatruwać sobie główkę takimi sprawami jeśli cię to nie dotyczy i nigdy totyczyć nie będzie? tylko sobie zdrówko szarpiesz ;)

Gość gość
Ja bym zaproponował żonie trójkącik z tym kolesiem z którym się puściła :classic_cool:

Gość gość
A ty autorze przyznaj się przed soba czy jesteś i zawsze będziesz wierny? bo wiesz ,w jedna strone to nie dziala :)

Gość gość
to znaczy, ze kochasz tylko siebie

Gość gość
gość dziś to znaczy, ze kochasz tylko siebie A powinieneś jeszcze żonę i gacha ty bucu

Gość gość
Ty to się lepiej nie żeń. Nawet jak cię nie zdradzi, to będziesz wymyślał te zdrady i wiercił kobiecie dziurę w brzuchu, aż zacznie marzyć o odejściu. Obsesje na tle zazdrości potrafią zniszczyć relację z każdą osobą, a od tych z syndromem Otello się ucieka. Koszmarek. Miłość rozkwita tylko w wolności, a to oznacza zgodę i akceptację odejścia w dowolnym momencie. Każdy ma prawo odejść, związek małżeński nie jest podpisaniem aktu własności. Człowiek to nie sprzęt AGD.

Gość gość
Jak sie oddaje zonie serce a ona mysli tylko o tym by szukac warazen to co to za material na zone Wiadomo ze slub to nie wylacznosc na własność ale trzeba się szanować

Gość gość
gość dziś Jak sie oddaje zonie serce a ona mysli tylko o tym by szukac warazen to co to za material na zone Wiadomo ze slub to nie wylacznosc na własność ale trzeba się szanować x Dlaczego miałaby szukać wrażeń? Będziesz miał taką żonę, jaką sobie weźmiesz. Jak lubisz się bać, to bój się o siebie samego - człowiek boi się najbardziej tego, do czego sam ma skłonności. Szanuj się, a żona też będzie cię szanować. Jak jej będziesz takie teksty puszczał, to - jeśli będzie mądra - przestanie ci ufać, zacznie podejrzewać cię o najgorsze, będzie lubić coraz mniej, aż w końcu zostawi (słusznie).