Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co się dzieje

Polecane posty

Gość gość

Witam, od pewnego czasu spotykałem się z pewna dziewczyna, na imprezie u mnie pocałowalismy się lecz byliśmy pijani, powiedziałem jej ze będzie tego żałowała a ona uznała ze nie, od tamtego czasu zachowywalismy się jak para, całowaliśmy się, chodziliśmy za rękę, przytulalismy się i mówiła mi ze mnie kocha. Komplikacje zaczęły się gdy poszła ze mną na wesele do rodziny i tam się trochę pokłóciliśmy lecz wybaczyła mi wszystko ponieważ uznała ze potem ładnie ja przepraszałem różnymi całusami i pieszczotami. Od jakiegoś tygodnia wszystko nagle się zmieniło, całujemy się tylko na pożegnanie, ciagle zgrywa niedostępna i próbuje mnie ignorować na przerwach. Totalnie nie wiem O co chodzi i się strasznie denerwuje ponieważ mocno ja kocham i nie chce jej stracić, myślicie ze ona się na coś obraziła lub przestała mnie kochać? Co powinienem zrobić? Pomóżcie błagam ponieważ nie jestem dobry w tych sprawach

Gość gość
"ładnie ja przepraszałem różnymi całusami i pieszczotami." Co?

Gość gość
Chodzi o to ze ja przytulalem, całowałem, zjeżdżałem ręka pod jej sukienkę co jej się podobało i mówiłem jej różne miłe rzeczy, wszystko działo się w drodze powrotnej w autobusie z wesela

Gość gość
Czy wy dzieci wiecie co to jest MIŁOŚĆ? Chyba nie...