Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seksowne sutki

Polecane posty

Gość gość

Znacie jakies sposoby (poza podnieceniem) żeby stutki twardniały i sterczały? Moj facet lubi jak odznaczają się spod koszulki u kobiety (oczywiście w domu, nie jak wychodzi) jak u Rachel z frendsów. Są jakieś maści stymulujące czy cos?

Nie wiem, czy są takie sposoby, a czy jeśli są, to byś z nich korzystała? Smarowałabyś sobie sutki maściami albo jadłabyś tabletki żeby Ci sterczały tylko dlatego, że Twój facet naoglądał się tego i teraz chce mieć w domu swoją Rachel? Czy tam laskę z p****la? Jakbyś miała jutro umrzeć, to nie szkoda by Ci było, że poświęcałaś swój jedyny czas na ziemi na takie pierdoły?

Gość gość
sama nimi kręć jak pokrętlem od radia i będziesz miała sterczące po co pieniądze na jakieś niepewne maści wydawać? :O

Gość gość
wystarcza kostki lodu, w ostatecznosci moze byc cokolwiek z zamrazarki

Gość gość
jestes psychiczny ogrze x poza tym wtedy staniki byly sportowe z cienkich materialow. specjalnie nie kupuje takich nieusztywnianych koronkowych, bo choć są sexy to boje sie ze przy jakims facecie stana mi suty/lub z zimna i oni sie beda slinic i myslec ze ja na ich widok sie podniecam x niemniej jestes psychiczny