Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam córke, właśnie lekarz w 70% potwierdzil, że coś dynda.. chce drugą córke!!

Polecane posty

Gość gość

własnie wrocilam z badania usg, i lekarz chcial sprawdzic tylko czy z serduszkiem ok , poprosilam aby sie przyjrzal , może już coś dojrzy i powiedział no, chyba tam coś jest, przejechal aparatem , i znów powiedział, tak prawdopodobnie coś tam dynda, w 70%. No nie! mam córe kochaną , śliczną a teraz chłopak?! wiem, że urodzi się i pokocham z całych sił i zapomnę o tym , ze przez myśl mi przeszla druga córka, ale teraz ciesze się tylko, że ciąża rozwija się dobrze, poprostu nie chciałam mieć chlopaka i już. w pierwszej ciązy każdy mi mówił, bedzie chłopak, bedzie chopak, wiec żeby nie zapeszyć nawet patrzyłąm tylko męskie imiona i udało się bo mam córke. Gdy staraiśmy się z mężem o ierwsze dziecko to tylko przed owulacja, tylko na dziewczynkę, a teraz chciałam zajść w ciąże w danym miesiącu, dlatego w dzień owulacji równiez sie staralismy no i bedzie chlopak. nieeeeeeeeeeeeee!

Gość gość
p******a jakas jestes, najpierw piszesz ze pokochasz poznie piszesz nieeeeeeeee idiotka:o to moze usun ciaze i celuj dalej w dziewuche ale pamietaj dziewczyny nie kochaja tak matki jak chlopcy poza tym dziewczyny przez pierwsze lata swojego zycia nie komunikuja sie ze swiatem w normalny sposob tylko wydaja z paszczy przerazliwie wysokie tony zwane powszechnie piskiem , szalu czlowiek moze dostac

Gość gość
POTWIERDZIŁ w 70% powiadasz?:D :o

Gość gość
na chuuj ci same dziurawce ?

Gość gość
A w którym tygodniu ciąży jesteś?

Gość gość
Gdy staraiśmy się z mężem o ierwsze dziecko to tylko przed owulacja, tylko na dziewczynkę, a teraz chciałam zajść w ciąże w danym miesiącu, dlatego w dzień owulacji równiez sie staralismy no i bedzie chlopak. nieeeeeeeeeeeeee! x Czegoś nie rozumiem. Jak celowałaś w dziewczynkę to przed owulacją, więc wiedziałaś, że żeńskie plemniki żyją dłużej, a męskie są szybsze, to drugie dziecko strzeliłaś sobie w dzień owulacji? Weźcie się rąbnijcie w głowę jedna z drugą, co piszą, że w konkretny miesiąc chcą, albo płeć im się taka nie marzy itp. A jak urodzisz w 42-43 tygodniu albo w 38 i wejdzie na inny miesiąc to co zrobisz, pochlastasz się?

Gość gość
ile ja bym dala za jakakolwiek plec....a tu niestety od 4 lat nic :( zawsze 1kreska

Gość gość
poza tym dziewczyny przez pierwsze lata swojego zycia nie komunikuja sie ze swiatem w normalny sposob tylko wydaja z paszczy przerazliwie wysokie tony zwane powszechnie piskiem , szalu czlowiek moze dostac XX no chyba twoje. Najgorsi sa wlasnie tacy mali chlopcy ktorzy dra te japy i biegaja w ta i z powrotem wydajac z siebie odglosy jak swiezo wykastrowane wiewiory. Malo tego zanim rzeczywiscie ich glos stanie sie wzglednie normalny musi minac duuuuzo czasu bo najpierw maja taka piskliwa chrype, potem mutacja i generalna zalamka, a na koniec nie daj boze wyrasta facet z glosem jakby sie helu nalykal :O

Gość gość
moje nie , bo nie mam dziewczyny ale mialam watpliwa przyjemnosc podrzucic papiery do domu kolezance z pracy ktora byla w domu z dwiema corkami , dzieci rok po roku , 2 i 3 lata i z grzecznosci wypilam kawe bo te smarkule strasznie piszczaly , chlopcy tez dra ziapy jak sie bawia ale nawet nie o to chodzi , gdyby te dziewczynki na siebie lub do siebie krzyczaly to pol biedy , bylo by najwyzej glosno ale one piszczaly , przerazliwie wysokim tonem piszczaly az uszy bolalay , dziewczynki nie zaprzeczycie ale piszcza , chlopak sie rozbeczy pobuczy a dziewuchy piszcza

Gość gość
A ja chcialabym zeby moje dziecko bylo zdrowe wiesz? Myslisz ze mozna gdzies skladac reklamacje? Albo ze mi go zamienia gdzies, co? Puknij sie w leb. Co za różnica czy corka czy syn . to twoje dziecko i jesli chcesz je sprowadzic na swiat to nie powinno robic ci roznicy czy bedzie chlopcem czy dziewczynka. To nie jest problem. Ale ty masz problem psychiczny. To sie nazywa egoizm. P.s. nie zamienilabym swojego dziecka na zadne inne. Kocham je takim jakim jest i nie ma dla mnie znaczenia i nie nialo jakiej jest plci. To sa tzw. P*****ly.

Gość gość
To musi być prowo, bo nie wierzę, że taka idiotka jest matką.

Gość gość
Też się zgadzam z tym ze dziewczynki piszcza i ogólnie są bardziej absorbujace

Gość gość
Chłopcy to są tacy mamy chce tak do roku.potem się umieją sami sobą zająć.A dziewczynki oj piski wycie masakra

Gość gość
no tak własnie lekarz powiedzial, na 70% bo pewny nie jest ale zazwyczaj tak sie zdarza, ze jak cos dynda miedzy nogami to pewnie cos jest na rzeczy, co innego jakby potwierdzil teraz dziewczynke to moglabym sie pobac , ze zmieni sie na chlopca , ale jak lekarz najpierw mowi bedzie chlopak to bedzie chlopak ! jestem w 18 tyg ciązy. to nie prowokacia jak ktos posądził... poprostu chce dziewczyne , boje sie , ze z chlopakiem nie poradze sobie tak dobrze jak z kobietka mimo iż to malenstwa, mam obawy, wiem ,ze pokocham , ze dostane szalu na widok ze szczescia ale póki go nie ma na swiecie a jest w moim brzuchu to mam obawy. nawet imiona meskie mi sie nie podobaja, tak bardzo chcialam miec dziewczyne, nawet zalowalam ze natalce nie dalam na imie alicja, i teraz chcialam nazwac alicja drugiej córce, a chlopiece to tylko bartek mi sie podoba....