Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123231

Ojciec odłączył mi prąd

Polecane posty

Gość gość123231

Witam, jestem studentem pierwszego roku. W dniu dzisiejszym ojciec odciął mi prąd, ponieważ za dużo korzystam z komputera. I z tego co mi mówił, nie chodzi o prąd (gdyż byłbym w stanie mu to wszystko opłacić) lecz rzekomo o moje zdrowie i cenny czas. Nie obchodzi go to, że mam projekty do zrobienia oraz matę do nauki. Dodatkowo prowadzę też stronę na facebooku, która ma dużo odbiorców oraz montuję hobbistycznie filmy, które wrzucam regularnie na kanał na youtubie. Filmy mają swoich odbiorców, z każdym filmem jest ich coraz więcej i więcej. Lubię również pisać - opowiadania historie. Tak do siebie, niekiedy wrzucam to na portale pisarskie, gdzie jest to pozytywnie oceniane. Niestety mój ojciec nie podziela moich pasji, uważa je za zło wcielone, gdyż za dużo czasu przy tym spędzam. Gdy chcę mu pokazać, ile pracy trzeba włożyć, aby tyle rzeczy ogarnąć, ten nie chce tego słuchać. Gadasz jak do ściany. Prąd mam zrobiony tak, że działa tylko lampa na suficie, reszta kontaktów nie. Gdy mówię mu, że mam masę nauki i projekty do zrobienia (w excelu oraz dużo wizualizacji), ten mówi, że teraz wreszcie mogę się zacząć uczyć normalnie, jak było kiedyś, przy książkach, Nie dociera do nich, że pewne rzeczy trzeba zrobić na komputerze.

Gość gość123321
Poradzcie, co mam teraz zrobić. To nie jest fejk, zaznaczam.