Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbyt ufna

Uwaga oszustka na olx

Polecane posty

Gość Zbyt ufna

Pisze tutaj, bo być moze sa tu mamy, które tak jak ja wyszukują oferty na olx z ubrankami dla swoich pociech. Niestety pierwszy raz się nacięłam... Ogłoszenie dotyczyło ubranek w rozm. 86-92 w stanie IDEALNYM. Na zdjęciach wszystko wyglądało super. Puściłam przelew a to co przyszło do mnie to jedna wielka porażka: ubranka poplamione, śmierdzące z dziurkami. Jaka jest zła na siebie że tak się dałam oszukać.... wrrrrr... no ale nic, trudno, stało się. Pisze ku przestrodze, żeby ktoś inny się nie naciął, a podaje dane poniżej tej "uczciwej osoby": Aleksandra Kołodziej Trzeboś ul. Leśna 22 36-050 Sokołów Małopolski Nr konta 54 1320 1537 2756 9755 3000 0001 Oczywiście nie mam pewności, że to prawdziwe dane, no ale cóż takie mi podała... Internet "pamięta " dlatego piszę...

Gość gość
Kołodziej, to nazwisko źle mi się kojarzy...

Gość Zbyt ufna
Uwierz że mi teraz też... :/

Gość gość
Kołodzieje to zawsze patologia.

Gość gość
a na Allegro ma same pozytywy... :o

Gość gość
Ooo a można prosić linka do jej aukcji? Chętnie się z nią skontaktuje przez Allegro, bo konto ma olx już usunęła...

Gość gość
Kurcze nie rozumiem tego... Mam konto na all i olx. Sprzedaje duzo rzeczy po dzieciach. Dziwie sie kupujacym ze prosza o dane do przelewu, ze tak ufaja.. Nawet dzis dostalam przelew ( z olx) jutro wysylam. Lubie spac spokojnie i nigdy nie naciagam. Proponuje nawet wystawienie na all lecz trzeba doliczyc kossty. Nigdy nikogo nie oszukalam, czesto dostaje info z podziekowaniami. W sensie sama sie dziwie ufnosci ludzi.

Gość gość
Ja po Nowym Roku ur******** firmę i będę sprzedawać na Allegro nowe ubrania outlet ( kobieta i dziecko). Nie zamierzam nikogo oszukiwać bo z natury jestem uczciwa. Mam nadzieję, że zajrzyjcie do mnie.

Gość gość
Ludzie nie wolno czyichs danych udostepniac!!!!!!!!! Kara za to grozi

Gość gość
Ale to pewnie dane autorki. Reklame sobie trzeba zrobic.

Gość gość
Chyba anty reklame. Autorko wiesz ze to co robisz to przestepstwo, nawet nie wykroczenie.?

Gość gość
Nie wiedziałam.... wkurzyłam sie i tyle. Prosze administratora forum o usunięcie tematu

Gość gość
Fajnie ze Pani chciała pomoc ale może bezpieczniej bez danych by było kiedyś znajoma się naciela też kupiła niby idealne a takie szmaty gorzej niż z second hand

Gość gość
nie kupuje na olx

Gość gość
Powiadomie odpowiednie służby. To jest przestepstwo z tymi danymi.

Gość gość
Witam. Wypowiem sie na temat pani A.Kolodziej z olx. Mialysmy sie wymienic rzeczami i wyslac prioritetem poleconym,poprosila mnie o podanie nr nadania zeby miec pewnisc ze wyslalam i ze ona tez mi go da... Chodz nie wiem po co jak miala wyslac w ten sam dzien co ja,mniejsza z tym. Ja rzecz wyslalam a Pani znikla z olx. Konto zostalo usuniete a do mnie nic nie przyszlo. Moze jeszcze nadejdzie ale kto to wie...

Gość gość
zgłoś sprawę na policję

Gość gość
Może nie na temat ale Kołodziej to patolskie nazwisko w mojej miejscowości.

Gość gość
Może nie na temat ale Kołodziej to patolskie nazwisko w mojej miejscowości.

Gość gość
I ja zostałam najprawdopodobniej przez tą Panią oszukana. Te same dane. Póki co ubranka nie doszły i nie mam pewności, że dojdą. Pani mnie od razu po przelewie zablokowała, albo nie odczytuje moich wiadomości.

Gość gość
Nie zgadzam się z tym co tu piszą Kupiłam u tej Pani dużo ubranek i były bardzo fajne Wiadomo że nie jak nowe Bardzo miły kontakt Ale jeśli ktoś ubiera się w galeriach to wiadomo że może mieć zastrzeżenia co do jakości

Gość gość
Pod tym nazwiskiem kupowalam fajne ciuszki na siebie Mila Pani a nie oszuskta

Gość gość
Świetne ciuszki Zakupiłam firmowe legginsy i koszulke jestem mega zadowolona niska cena jakoś suuuper