Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odczytać jego zachowanie?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli on jak jest wstawiony to: 1. troszczy się o mnie 2. mówi, że jestem fajną dziewczyną 3. przytula mnie 4. całuje mnie (usta, policzek, czoło) 5. patrzy mi w oczy i uśmiecha się 6. nie próbuje się do mnie dobierać 7. każe innym milczeć, bo rozmawia ze mną 8. doradza mi się w różnych kwestiach, tzn. wyglądu i sprawach osobistych, m.in. też jak podobać się innym dziewczynom 9. mówi, że nie chciałby być teraz w związku 10. mówi, że chciałby przytulać się z dziewczyną, ale tylko taką, która by mu się podobała, bo jak jedna chciała, ale ona mu się nie podobała to on nie chciał. 11. opowiada o swojej eks jak ją kochał, a ona go raniła i źle o niej mówi. Zaznaczam, że jest wtedy wstawiony, ale nie nawalony. Jeśli on jest trzeźwy to: 1. nie pamięta o czym rozmawialiśmy jak był wstawiony 2. chętnie rozmawia, chociaż zazwyczaj to ja muszę pierwsza zacząć rozmowę 3. opowiada mi o swoich planach na przyszłość 4. raczej nie przytula i nie całuje.. w sumie to różnie to bywało, na początku znajomości bardziej, potem już raczej nie. Znajomość trwa od lata, właściwie to bardziej od końcówki lata. Jak odczytać jego zachowanie? Tzn. wiem, że jestem dla niego koleżanką, bo zresztą tak mnie nazywa, ale ogólnie co myślicie o jego zachowaniu?

Gość gość
bake off

Gość gość
po alkoholu cały swiat wydaje sie piekniejszy nie tylko ty