Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprawdzić czy zdradzila swojego eks

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Taki problem mam. Jestem kilka Miechów z dziewczyną. Wszystko jest ładnie pięknie. Nie ma żadnych symptomów zdrady z jej strony ogólnie rzecz ujmując nie.mam się czym martwić... poza jedna rzeczą. Nie jestem pierwszym chłopakiem swojej dziewczyny, miała ich kilku przedemna i nie przeszkadza mi to wogole bo to normalne. Problem tkwi w jej ostatnim byłym. Rozstala się z nim po.kilku latach związku, z przyczyn jakichś tam. Po prostu nie pasowali do siebie. Tak mi powiedziała. Lecz była taka plotka ze to ona fo zdradzila. Ona zaprzecza. Ja osobiście nigdy nie drążyłem tego tematu bo nie chciałem. Plotka ta nie wyszła od jednej osoby lecz od wielu. Razem pracujemy w 1 zakładzie. Ja tego nie pamiętam ale cały zakład o tym bebnil. Co jeśli to że zdradzila swojego eks to prawda? Co jesli mnie oklamala? Jej eks także pracuje w tym zakładzie Ale nie chce bezpośrednio jego pytać o tą rzecz. Jak sprawdZić w tym przypadku czy plotka była tylko Plotka czy może ziarno prawdy w tym jest.

Gość gość
Jeśli dziewczyna powiedziała Ci, że nie to pozostaje Ci jej wierzyć, bo komu jak nie jej? Daj sobie spokoj i ciesz się tym co masz i patrz do przodu.

Gość gość
nie sprawdzisz, plotkę mógł zacząć jej były jak go zostawiła więc możesz tylko wierzyć jej na słowo. Skoro nie pamiętasz żeby o czymś takim mówiło się wtedy to prawdopodobnie "ktoś" rozpuścił plotkę jak zaczęła się z tobą spotykać

Gość gość
Jak masz ambicję grzebać tej dziewczynie w jej przeszłości, to zostaw ją lepiej w spokoju. Niektórzy za zdradę uważają spojrzenie na inną osobę albo swoje własne obawy i domysły, a mitomanów też nie brakuje. Jakby przyszedł jakiś, któremu dała kosza, i z zemsty rzucał złośliwe i fałszywe oskarżenia, to byś widać uwierzył na słowo.

Gość gość
Może i macie rację. Nie potrzebnie się p*****lami zamartwiam. Tymbardziej ze wyjasniala mi sama ta cała sytuację ze takie były o niej plotki i dlaczego tak się stało. A przeszłości nie zmienię. Pozostaje mi ja kochać tak jak do tej pory bo jest tego warta. Tymbardziej ze bardzo dobrze znane mi.osoby mają całkiem inne zdanie na jej temat (c zyt. Dobre). Po prostu przeważnie jest tak ze w każdej plotce jest ziarno prawdy. Mam nadzieję ze nie w tym przypadku. Ok dZiękuje watek uznaje za zamkniety

Gość gość
Jestes durny to sluchaj plotkarzy a dziewczynie daj spokoj..znajdzie takiego który bedzie ufał jej a nie zawistnym ludziom