Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Jest tu ktoś chory psychicznie?

Polecane posty

Co wam jest jakie macie obiawy Jakie leki bierzecie Ja mam schizofrenię Omamy Lęki Depresja Myśli przesladowcze Ketrel,lamotrix,amisan,hydroxizina

Gość gość
Niezle,Aleksandrowska sie klania!

Gość gość
To duzo tego bierzesz.Mozesz przynajmniej normalnie funkcjonowac ?

W miarę ciężko mi się żyje leki trochę pomagają na chwilę gdy by nie one skończył bym z soba

Gość gość
chad,z przewagą depresji efectin,afoban,ketrel,neurotop

Gość gość
22.54-to jeszcze raz ja objawy: sen 24/24(uciekanie w sen przed rzeczywistoscią) wieczne zmęczenie,niechec do dbania o siebie i dom czarnowidztwo,ataki paniki(afoban daje rade ale 4 mg) w mani: nie czuje objawów,jest cudownie,a objawy wtedy to robienie milion rzeczy na raz,smiałosc,nadmiar energi,wydawanie kasy na bzdety,imprezy,jaranie.

Gość gość
ketrelu teraz 200,ale było i 600 -tak zamula ze masakra i pocieszam sie tym ze przeciez nie ma ludzi zdrowych psychicznie,sa tylko tacy którzy jeszcze nie byli u psychiatry:P

Gość gość
*BLE BLE* - W sumie to żadne z tych objawów ale jednak coś jest ze mną nie tak :DxMasz lekarstwo? :D

Gość gość
Zabij mnie :D

Gość gość
o jakim lekarstwie hisol piszesz? o naturalnym ziołowym? bo jesli otb to owszem ja (od chad) mam i własnie sie lecze :P

Gość gość ofiara edukacji
Szczerze mówiąc wszyscy. Ma ktoś wątpliwości?

Gość gość
gość wczoraj - Słaby lek :D Teraz to mi tylko władek pomoże :D

Gość gość
Chorowalam na depresje lekowa. Dwa miesiace w szpitalu psychiatrycznym. Teraz jest ok. Ale podobno w depresji sie nie wychodzi, tak jak z alkoholizmu. Mozna ja podleczyc... Bralam hydroxizine, drugiego.leku nie pamietam

Gość gość
Lekarze mają jakąś manię z tą hydroxiziną, przepisują wszystkim jak leci. W szpitalu na sen pielęgniarka przyniosła hydroxizinę, lekarz rodzinny też hydroxizinę, czóbkolog też hydroxizinę:D

Gość gość
Mi laryngolog przepisał hydroksyzyne a moim problemem był słuch, poszedłem po tym do pracy i miałem jazdy, dusilem się, i miałem straszne realistyczne koszmary.

Gość gość
Spotkałam pewnego neurologa, który mi powiedział, że bierze 7 hydroxyzyn dziennie. Pewnie dlatego ją tak ładują w każdego. Typowe dla polskich idiotów wnioskowanie na podstawie pojedynczego przypadku.

Gość gość
Ja po 1 hydroksyzynie zasypiam na stojąco. Jak to powiedziałam lekarzowi to zarzucił mi że zmyślam, bo ON nie zasypia nawet po 3 :o Ręce mi opadły 😠 To ja mam tłumaczyć lekarzowi, że każdy organizm raeguje inaczej? Nic nie biorę, nikt mi nie pomógł jak miałam depresję, sama musiałam sie ze wszystkim uporać, a prochy wywaliłam.