Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strefa Piękna Stargard OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Witam, co sądzicie o tym salonie kosmetycznym? Jaki zabieg możecie polecić? Jakie są tutaj ceny ?

Gość gość
mój ulubiony salon w Stargardzie ;) z wlasnego doświadczenia mogę polecić w szczególności usługi fryzjerskie, panie pracujące w salonie naprawdę znają się na włosach no dla mnie nie ma lepszych fryzjerek w mieście ;)

Gość gość
Strefa Piękna, to salon który zaczęłam przygodą z makijażem ślubnym i od tamtej pory chodzę tylko do nich :) uważam, że zadbali o trwałość i subtelnośc mojego make upu :) w każdym razie wyglądałam pięknie, więc jak któraś z was planuje slub, to makijaż tylko tutaj!

Gość gość
widać, że ich dewizą jest uczciwość i rzetelność każdy zabieg wykonywany jest w intymnej , optymalnej dla klienta atmosferze profesjonalna obsługa i rzetelna wiedza służą mojemu wyglądowi, to dzieki tym ludziom w salonie klienci wychodzą zadowoleni, m.in. ja :)

Gość gość
jestem bardzo zadowolona z zabiegów kosmetycznych do zabiegów pedicure i manicure używają narzędzi jednorazowych, co świadczy o ich profesjonalizmie poza tym podoba mi się, że tak indywidualnie podchodzą do klienta serwują przepyszną kawkę :) lepszą niż w niejednej kawiarni :) naprawdę ;) ceny są ok , polecam

Gość gość
konkurencja może się chować i być zazdrosna :) strefa Piękna, to jedyne rozsądne i dobre miejsce w Stargardzie , które zasługuje na wyróżnienie :) do którego warto przyjść chociaż raz w moim przypadku zaczęło się od zabiegu dermaoxy, który dał natychmiastowy efekt,więc na imprezie wyglądałam czadowo ;) poza tym... nikt nie ma takiej obsługi jak w Strefie Piękna

Gość gość
witam, czy ktoś z was korzystał z zabiegu laserowego w ramach usuwania trądziku? gdzieś czytałam,że laser jest bardzo skuteczny i bezpieczny w walce z takimi niedoskonałościami,a wy jak sądzicie? czy w Strefie Piękna mają sprawdzony,nowoczesny sprzęt? ile zabiegów jest potrzebnych? jakie efekty dokładnie daje?

Gość gość
powiem tobie, że próbowałam różnych sposobów, oczywiście zaczynało się od tych domowych, a skończyło na wizytach u dermatologów, gdzie tak naprawdę nie mogłam liczyć na żadną pomoc laser jest bezbolesny,do tego w pełni skuteczny w walce z takimi niedoskonałościami

Gość gość
polecam, z chęcią chodze tu na hennę brwi zawsze praca wykonana jest perfekcyjnie dodatkowo w końcu znalazłam fryzjerkę, która potrafi zrobić piękny beżowy blond. Pani z Ukrainy jest świetna i potarfi słuchać klienta a to jest dla mnie najważniejsze

Gość malinka00
Ja niestety nie wiele wiem na temat tego salonu. Natomiast jak szukasz dobrego gabinetu urody to mi najbardziej spodobały się oferty http://piekniejszaty.pl . To świetni specjaliści w dziedzinie upiększania, mają doświadczeni i najlepsze kosmetyki. Chce w najbliższym czasie zgłosić się do nich z moimi pazurkami, ponieważ przydałby się dobry manicure. Przeglądałam ich zdjęcia na stronce i bardzo mi się podoba ich wykonanie, dlatego sądzę że będę zadowolona.

Gość gość
ile kosztuje ta henna brwi i rzęs? jak długo trwa zabieg i co możecie polecić na wyrównanie kolorytu ?

Gość gość
henna brwi z regulacją kosztuje 30 zł wiec raczej standardowo na wyrównanie kolorytu mogę polecić peelingi medyczne, np. PYRUVIC PEEL

Gość gość
witam, co sądzicie o nowości w salonie? mam na myśli microblading ktoś z was był?

Gość gość
byłam i jestem zachwycona moje brwi dawno nie były tak piękne jak teraz efekt wychodzi naturalny, nieprzerysowany polecam!

Gość gość
ktoś z was był na zabiegu keratynowego podkręcenia rzęs? jesteście zadowolone?

Gość gość
ja jestem mega zadowolona, bo żaden tusz, nawet najdroższy nie wywołał tak spektakularnego efektu :) przynajmniej w moim przypadku

Gość gość
powiedzcie mi czy ten makijaż permanentny brwi to coś boli ?

Gość gość
jest robione znieczulenie miejscowe i wtedy praktycznie nie czujesz żadnego bólu ;)