Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks w kinie

Polecane posty

Gość gość

Zabrałem dziewczynę do kina na film, seans był o 20:20 było na nim z 20 osób. My siedzieliśmy z tyłu. Film był niesamowicie nudny więc moja dziewczyna wiedziała co zrobić, wsunela rękę pod majtki i wyjela go. Zaczęła ruszać bawić się nim, slinic go. I nagle już czuję że zaraz wystrzele poleciało na siedzenie dalej. Mieliscie tak kiedys ?

Gość gość
Moje dziewczyny walily mi konia lub robily laske w roznych miejscach . Poczawszy od przystanku noca , parku , pociagu przebieralni w sklepie a skonczywszy w kuchni jak rodzinka byla w domu w pokojach. Lubie adrenaline. Z checia bym chial miec obserwatorke jak sie bawie tak zeby tylko patrzyla.

Gość gość
a bzykałeś kiedyś swieżo poznaną dziewczynę w pociągu dwy w przedziale komplet, a na korytarzu tłok? Zabawę przerwał ci konduktor, a małego zastawiłeś torbą gdy sprawdzał bilety? Pozdrawiam niesamowitą Gośkę z Łodzi. A.

Gość gość
a może to niesamowita Gośka to czyta? to zapytam. Pamiętasz jak wysiadłaś z pociągu, smutna stanełaś przed oknem przedziału, a ja zapytałem cię czy z kolegą zaprosisz nas do siebie? To była pierwsza w nocy. Kiwnełaś głową, a my zanim się przecisneliśmy do wyjścia to już pociąg ruszał. Potem u ciebie do wieczora we troje na waleta wycieraliśmy wszystkie konty? No może nie wszystkie. Bo szawkę z telewizorem oszczędziliśmy. Mineło tyle lat, a ja bardzo miło to wspominam. Pozdrawiam. A.

Gość gość
ha. Był wpis i już go niema. Nieźle administratorku