Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćccc

Co mam zrobic? :(

Polecane posty

Gość gośćccc

Witam. Mam taki problem ze jestem z chlopakiem 3 lata wiadomo byly wzloty i upadki przez pierwsze pol roku bylo cudownie jak w kazdym zwiazki czesto przez niego cierpialam bo przez kolejny rok wolal kolegow palil marihuane i przez to plakalam potrafilam w zime czekac na niego sama na lawce a on mowil ze bedzie "za 15 minut" a byl za godzine.. wydaje mi sie ze po czesci wpadlam przez to w depresje. tlumaczylam mu jak dziecku ze tak sie nie robi potrafilam mowic mu wiazanke przez godzine a on odpowiadal tylko " wiem ze tak sie nie robi" " zmienie sie " po czym bylo tak samo.. pisal nie raz z dziewczynami potem to usuwal i mowil ze "nie chcial zebym byla zla ale nie pisal z nimi nic zlego" teraz od jakiegos roku jest lepiej zostawil kolegow dla mnie poswieca swoj caly czas dla mnie.ja kogos poznalam. od razu cos w tej osobie mi sie spodobalo chociaz nie zamienilismy nawet slowa ze soba spotkalam sie z ta osoba i on powiedzial ze czul od poczatku ze to przeznaczenie tez tak mialam. jednak nie potrafie odejsc od mojego chlopaka. tamten caly czas do mnie pisal ze mnie kocha zebym to przemyslala zebym potem nie zalowala nigdy mi nie powiedzial "zostaw go dla mnie" to on caly czas tlumaczyl mi jak dziecku ze zle robie ze zamykam sie w swoim malym swiecie. przy tym poznanyn czuje sie jakby caly swiat nie istnial wspiera mnie widze ze oszalal na moim punkcie a ja nie potrafie odejsc od mojego chlopaka :((( ostatnio byla taka sytuacja ze czekalam na mojego chlopaka z kolacja mowil ze jedzie tylko zawiezc kolege po czym wrocil o 5 :( i dowiedzialam sie ze cpal. nie wytrzymalam pilam piwa plakalam i pisalam do tamtego ze wiele zrozumialam i czy da mi szanse na rozmowe ( a wtedy nie odzywalam sie do nigo miesiac nagle) napisal mi ze da mi szanse jesli cos zrozumialam. po czym i tak to ja dalam szanse chlopakowi a tamtego znowu olalalam. wydaje mi sie ze robie cos wbrew siebie ciagnie mnie do tamtego a ja dalej brne w swoim zwiazku teraz tamten napisal ze nie jest zabawka i odpuszcza tylko zebym potem nie zalowala. co ja mam zrobic ? :((((

Gość gość
Jesteś uzalezniona.nic nie zrobisz.zostaniesz z tym ćpunem.

Gość gość
jestes niedojrzała emocjonalnie,masz jakies zaburzenia,ja jakbym sie dowiedziała ze chłopak pali maryche że cpa od razu bym go rzuciła a ty jestes z ćpunem, może i ty popalasz ,mamisz jakiegos chyba fajnego goście ,,daj mu spokój bo sprowadzisz go na zła drogę zostaw go niech sobie znajdzie godna siebie dziewczyne