Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie skierowane do pań

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem 21 letnim chłopakiem który ma pewien problem. Na wstępie chciałbym zaznaczyć iż nie posiadam żadnego syndromu edypa czy innych głupstw. Borykam się z problemem iż związki podkreślam związki z moimi rówieśnicami przestały mnie kręcić od kiedy poznałem smak pan 30+ i 40+. Nie nie były to seks relacje ale prawdziwe związki oparte na uczuciach i wsparciu o dziwo pewnie dla niektórych nie pieniężnym w moja stronę a emocjonalnym w drugą. Próbowałem szukać pań w klubach i prawie zawsze gadka się kończyła na tym czy idziemy do niej albo do hotelu. Niby fajnie ale jednak wolałbym stworzyć z taką osobą więź emocjonalną niż fizyczną. Ostatnio zalogowałem się na portalu sympatia i tam tez próbowałem swoich sił lecz żadna pani nie brała mnie na poważnie mówiąc ze nie szukają seksu tylko czegoś więcej. Moje pytanie a raczej prośba brzmi jak według pań w wieku od 30 do 50 wyglada wiadomość która skłoniłaby je do nawiązania kontaktu ze mną. Mój wygląd uważam za dobry wiec chodzi tu o to żeby przekonać panią ze nie chodzi mi o jej pieniądze czy seks z nią.

Gość gość
Ze Ci się chce takie p*****ly pisac