Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skatowana 4 latka :'(

Polecane posty

Gość gość

Ubrała martwą czterolatkę i poszła na pogotowie. http://www.tvn24.pl/lodz,69/lodz-ubrala-martwa-czterolatke-i-poszla-na-pogotowie,697802.html

Gość gość
i jak zwykle młoda mamusia. sorki smarkule ale statystyk nie oszukacie.... większość z was to taka właśnie patola no i oczywiście jak zwykle Łódź. Linda miał rację, że to jest miasto patoli i meneli ale zaraz się pół kraju oburzyło. Co chwilę jakaś pijaczka rodzi tam pijane dziecko, co chwilę jakieś dziecko tam jest zakatowane.

Gość gość
Niech zgnije w pierdlu

Gość gość
27 latka to już nie taka młoda matka, bez przesady, miała 23 lata jak urodziła, dla mnie to już wiek nie budzący zdziwienia.

Gość gość
Doczytaj do końca to sie dowiesz że wcześniej też miała jakieś dziecko nad którym nie sprawuje opieki..

Gość gość
Piernik wie czy wcześniej czy później. Tu w tym wypadku wiek to sprawa drugorzędna. Patola to patola a ona nie zna pojęcia wieku. Patola jest taka że nawet 40 latka może sie posunąć do zabójstwa. Jak jest zdegenerowany umysł lub upośledzony albo wyrosła w otoczeniu głęboko chorym to nie ma nadziei na nic. Powinna siedzieć w pierdlu aż do menopauzy, a dziecko które ma w brzuchu to zabrać do adopcji.

Gość gość
Mam nadzieję, że "zajmą" się szmatą w pierdlu!!! Boże jak można tłuc własne dziecko , trzeba być chorym psycholem . I jeszcze zatłuc na śmierć. Biedna mała kruszynka:-( Popłakałam się bo mam córeczkę zaledwie rok starszą i nigdy klapsa nie dostała nawet. Kara śmierci!!

Gość gość
Śledczy mają trudną robote do rozgryzienia, rozsądzić które z nich sie bezpośrednio przyczyniło do śmierci dziecka. Może to jej fagas załatwił dziecko tym bardziej że to nie jego, a takie bezmózgie byczki lubią bardziej niszczyć nie swojego dzieciaka bo im zawadza, ale to nie zmienia faktu że gdyby to była jego robota to matka powinna tak samo siedzieć w pierdlu. Jak dziecko ma jakieś bardzo stare obrażenia tzn. że to matka, a jak same tylko świeże obrażenia to stawiałabym na fagasa.

Gość gość
Teraz niech ta k***e zatluka w pierdlu

Gość gość
A ja myślę, że to konkubent lał małą, a mamuśka "tylko"nie zareagowała. Takich ludzi powinno się sterylizować.

Gość gość
:( brak słów na te bestie..ślady krwi na poduszce,ścianie..ubranka schowane w łazience.Tłumaczenia matki ,konkubent powiedział,że spadła z huśtawki.

Gość gość
Mnie zastanawia, czy ci ludzie są serio tak głupi, że myślą, że ktoś im uwierzy w te bzdury?

Gość gość
Brak słów mam córkę w tym wieku mam nadzieje że zgnije ta baba w wiezieniu i ten jej konkubent chociaż myślę ze przed zamknięciem dobrze zrobił by im taki wpier.... porządny .

Gość gość
Mnie zastanawia, czy ci ludzie są serio tak głupi, że myślą, że ktoś im uwierzy w te bzdury? xxx Myślę, że tak. To często ludzie o bardzo niskim poziomie inteligencji i wiedzy, nie maja pojęcia, co można stwierdzić po śmierci. Poza tym zobacz, jakie bzdury politycy nam wmawiają, a sporo osób im wierzy.

Gość gość
Mam nadzieje ze zajmą się nią w więzieniu, dla takich ludzi powinna być przymusowa sterylizacja. Ja nie pojmuje jak rząd może namawiać do rodzenia dzieci gdzie właśnie takie potwory i patologia się najwiecej sie dla kasy rozmnażają i skazuja te dzieci na życie w takich chorych warunkach, katuja je i pomiataja. To jest straszne. A mops jak zwykle nic nie zaobserwowal, kurna p********e damulki siedzą za biurkiem i popijając kawkę a w domu dzieci przeżywają tragedie

Gość gość
Ja nie pojmuje jak rząd może namawiać do rodzenia dzieci gdzie właśnie takie potwory i patologia się najwiecej sie dla kasy rozmnażają i skazuja te dzieci na życie w takich chorych warunkach, katuja je i pomiataja. xxx Tego typu osoby i tak się rozmnażają, bez względu na to czy rząd je namawia czy nie.

Gość gość
Doczytałam ze ta sznata zamieszkała z tym konkubentem w lodzi od października tego roku, byli razem kilka miesięcy i jest w kolejnej ciąży a wcześniej mieszkała w Gliwicach. Ja p*****le, aborcje jej zrobic i oby codziennie ktoś ich katowal w więzieniu aż zdechna.

Gość gość
10:34 owszem ale teraz na zachętę dają jeszcze 500 plus jakby ktoś miał wątpliwości.

Gość gość
Dla takich jak ona powinna być tylko kara smierci.

Gość gość
Pajace pewnie stwierdza że ma coś z głowa i wysla do szpitala psych, tak jak tamtego co głowę wyrabal swojej nauczycielce.

Gość gość
Na chuj te p********e mopsy są skoro nigdy k***a nic nie widzą, skoro jedno juz jej zabrali to chyba znaczy ze jest patologiczna matka.Jak można skazać bezbronne dziecko na takie cierpienie. Powinni wprowadzić co miesiączna kontrolę lekarska w tych patologiach żeby lekarze mogli się dobrze przyjrzeć czy nie ma śladów przemocy.

Gość gość
Matko....Ku/rw/e bym zatłukła....I jeszcze z kolejnym jest w ciąży. ;( Boże....Jakby ktoś mi skrzywdził córkę to bym chyba zabiła. Przecież matka powinna bronić dziecka jak lwica....Co to dziecko musiało przejść. :(

Gość gość
Właśnie na polsat o tym mówią konkubent się przyznał bił pasem i dusil dziewczynks uderzyła w drewniane oparcie jezu wczoraj był Mikołaj to miał być cudny dzień dla niej

Gość gość
Nawet jeżeli to ten facet zrobił, to postawa matki jest dużo bardziej karygodna. Zdarzają się dewianci, ale normalna matka, mało tego - normalny człowiek, nawet obcy, powinien bronic dziecka. Gdyby to ktoś zrobił mojemu dziecku, to już na 100% nie znalazłby się na policji, bo by nie żył.

Gość gość
ludzie są największym dobrem na tym świecie ale też sk******ysnnnstwem.

Gość gość
To k***a dostało dziecko prezent na Mikołaja k***a mać. Zarąbać siekierą s**********w

Gość gość
Dokładnie nawet jak to ten k***s to małej zrobił to gdzie była matka, przymykala oko jak ten szmaciarz ja bił i powinna zdechnac w pudle razem z nim..

Gość gość
I znowu w Łodzi :(

Gość gość
A co było wcześniej w Łodzi że piszesz "znowu"?

Gość gość
A ten maluszek sliczny blondynek w UK też rodzona matka Polka i konkubent go zabili, w sledztwie sie przyznali, ze go podtapiali w wannie zeby byl cicho.i mial slady na ciele i do przedszkola chodzil i nikt go nie uratowal :( dopiero jak umarl wszyscy wielkie haloooo podniesli. W tej Łodzi to samo nie chce mi sie wierzyc, ze dziecko maltretowane nie plakalo rozpaczliwie. Nikt nie zareagowal.