Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skatowana 4 latka :'(

Polecane posty

Gość gość
Pewnie dlatego uciekli ze Śląska,bo tam może juz sąsiedzi zaczeli coś podejrzewać i doopa im się zapaliła ze strachu. Zawsze mówiłam, że Śląsk to największa wylęgarnia patologii

Gość gość
Caly czas nie moge sie pozbierac jak uslyszlam ta informacje. Trzeba w koncu cos zmienic zeby jakos uchronic dzieci. A wiadomo ze program 500+ tylko pogorszy sytuacje dzieci.

Gość gość
Jak mozna czynic takie zło ? Matka urodziła i odebrała w okrutny sposob zycie dziecka , co ten Aniołek musial przejsc gehenne tego nie da sie opisac -:( wlasnie tacy ludzie nie powinni miec dzieci mogla oddac do adopcji jak im przeszkadzalo i jeszcze urodzi i co? Tez je zabija ? W tak okrutny sposob ?

Gość gość
Żal mi tego dziecka ale z drugiej strony wyrosłaby z niej taka sama patologia jak matka

Gość gość
Zostawiala córkę z nim samą,wiedziała ze on ja bije nie pojmuję tego co za sk********* nie matka

Gość gość
Bił ją bo popłakała i marudziła dlatego że miała różne obrażenia które ją bolały dlatego płakała .Widocznie nie chodziła do przedszkola bo ktoś by zareagował. Do śmierci doprowadziło to że rzucił ją 2 razy na łóżko i uderzyła głową o drewniane oparcia.

Gość gość
11:11 też prawda.....

Gość gość
Nie jestem w stanie tego ogarnac... jak mozna cos takiego zrobic wlasnemu dziecku. Mam 14 mies corke ktora czasem też doprowadza mnie do szalu ale nigdy w zyciu nie bylabym w stanie jej uderzyc chocby nie wiem jak sie darla czy plakala.

Gość gość
Też mam córkę w tym wieku i nigdy tego nie zrozumie bo płakała on sobie z dziecka worek treningowy zrobił a stara suka zamiast dziecko do lekarza na policje to mascia smaruje. Brak słów,widać co bylo dla niej ważniejsze nic tylko kroić ,solic i pomału kosci łamać.

Gość gość
Kary dla matek powinny byc wyzsze niz jakies pieprzone 5 lat. Powinna odpowiadac za współudział. Bo czyż nie jest to wspołudziałem jesli matka godzi sie na bicie dziecka? Wie ze dziecko cierpi a jednak nadal zostawia je z tym fagasem? Takie.szmaciska powinni wieszac na palach. W glowie sie nie miesci. Spij spokojnie aniolku :(

Gość gość
Co to wogole ma być,troje dzieci jedną corke zostawila,drugą pozwoliła zakatować i co trzecie urodzi w więzieniu.Mam nadzieję że odrazu jej te dzieciątko odbiorą i wykastruja szmate.

Gość gość
Kim trzeba być żeby dwa dni wcześniej na Facebook zdjecia dodawać że szczęśliwa niby rodzinka , przecież ta malutka mimo wszystko uśmiechnięta na zdjęciach a w domu takie piekło

Gość gość
To ten konkubin zamordował. A matka widziała, że sadysta to nie uciekła od takiego. Biologiczny ojciec też powinien się interesować swoim dzieckiem, gdyby odwiedzał to zobaczyłby rany i siniaki, bo od dawna to dziecko było bite. Ale pewnie całe towarzystwo dobrane.

Gość gość
bo są takie szmaty co ważniejszy dla nich jest bolec w d...e od własnego dziecka. I nie ważne jaki chłop jest byle by był. A te 5 lat dla niej to chyba jakaś kpina! Też mam nadzieje, ze jej to dziecko co urodzi od razu odbiorą. I mam nadzieję, że przyjdą do niej jeszcze wyrzuty sumienia, które będą ją powoli wykańczać...

Gość gość
11.37 ojciec pewnie zajęty drugą rodziną, skoro ona znana z jako złodziejka cudzych mężów...

Gość gość
Ja caly czas placze po tej informacji. Normalnie mnie to zalamalo.

Gość gość
Moja koleżanka 3 lata po ślubie zaczęła zdradzać męża z różnymi facetami, w końcu zabrała ich dwuletniego syna i szwędała się od faceta do faceta bo jak powiedziała "małżeństwo ją znudziło",piła, synek płakał,chciał do taty, w końcu jej mąż wystąpił o rozwód ,toczył batalię o dziecko i wygrał.Sąd przyznał jemu prawo do opieki nad dzieckiem,chłopiec ma teraz 9 lat i mieszka z ojcem a matka w ogóle się nim nie interesuje, mieszka u jakiegoś faceta w innej części Polski. Wiele jest takich nieszczęśliwych dzieci,tylko nie wiemy o tym.

Gość gość
Ona miała w d***e dzieci skoro wychodziła i zostawiala córkę z takim katem, jezu mam nadzieję że w wiezienie dobrze się ją "zaopiekuja",ze poczuje co to ból i strach .

Gość gość
Ja wlasnie wiem ze jest wiele. Pytanie jest jak do nich dotrzec jak im pomoc. Bo dzieki 500+ bedzie tylko gorzej. Jeny jak mi szkoda tych bezbronnych dzieckow. Co trzeba zrobic zeby cos zmienic. Czy wmocnic kontrole. No ja juz nie wiem. Serce mi sie kraje. Mam 3 letniego synka a to info mnie po prostu zalamalo.

Gość gość
Co się dzieje z tymi facetami...ten co pobił to 3 miesięczne dziecko..bo uwaga drażniło go ,że często płacze...i,że mamusia poświęcała zbyt wiele czasu swojemu dziecku :O

Gość gość
Najdziwniejsze jest to, że rodzice byli trzeźwi ,nie pili- wydawało się że są normalni.

Gość gość
Próbuje ogarnąć dlaczego takie typy rzadko dostają dożywocie. Próbuje ogarnąć motywy jakie kierują sądami w takich przypadkach i wydaje mi się że tym motywem jest dla nich fakt że nie uznają kogoś takiego za zagrożenie dla społeczeństwa :( Jakby zaatakował i zakatował obce mu dziecko porwane z ulicy to wtedy by ktoś taki chyba dostał ostrzejszą kare :O Jak myślicie o co tu chodzi ?

Gość gość
"Joanna N. twierdzi, że pytała Kamila S. o obrażenia córki. Ten miał się tłumaczyć, ale ona - jak zapewniała dziś - w te tłumaczenia nie wierzyła. Nie szukała jednak pomocy, nie zabrała czterolatki do lekarza. Ślady przemocy miała smarować maścią. Nie zrobiła nic też wtedy, gdy Oliwia mająca duże problemy z mówieniem, miała jej powiedzieć, że "boi się zostawać sam na sam" z 33-latkiem. Dlaczego nie odeszła od partnera? Prokuratorzy usłyszeli, że "nie miała pieniędzy na bilet", żeby wrócić do rodzinnych Gliwic. "

Gość gość
Do 10 lat więzienia grozi rodzicom pobitej trzymiesięcznej dziewczynki z Łodzi. 34-letni ojciec usłyszał zarzuty znęcania się nad córką ze szczególnym okrucieństwem i spowodowania u niej obrażeń. 25-letniej matce postawiono zaś zarzut okrutnego znęcania się nad dzieckiem. Czytaj więcej na http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-sa-zarzuty-dla-rodzicow-pobitej-3-miesiecznej-dziewczynki-mi,nId,2319108#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox

Gość gość
Pomijając fakt że ta dziewczynka i tak wyrosła by na patolkę jak matka, to jednak mimo wszystko szkoda bo była tylko bezbronnym dzieckiem

Gość gość
Zatarła soe gdzieś granica miedzy dobrem a zlem teraz wszytko tłumacza choroba psych

Gość gość
gość dziś Pomijając fakt że ta dziewczynka i tak wyrosła by na patolkę jak matka, to jednak mimo wszystko szkoda bo była tylko bezbronnym dzieckiem X A ty skad mozesz wiedziec ze wyroslaby na patologie? Jasnowidzenie czy co? Malo.jest takich co w patologii sie wychowalo ale wyszli na ludzi?

Gość gość
12.57 dokładnie! sama znam, matka pała, ojciec pił, później odszedł od nich a matka nadal piła. Mieli 2 synów i córke. i wszyscy wyszli na ludzi, maja swoje rodziny, pobudowane domy i dobrą prace. Także nie jest powiedziane, ze dzieci wychowane w patologii tez takie będą.