Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żarty z rudych? dziecinne? chamske?czy normalne?

Polecane posty

Gość gość

Myslałam, ze ona jest w porządku. Wesoła , usmiechnieta, ale gdy usłyszałam z czego sobie z moim bratem, żartują zszokowało mnie to. Mówię o mojego braciszka lasce. Smiali sie z rudego chłopaka. Zobaczyli go na miescie(dodam, ze ja szłam z dziecmi, a moje dzieci juz duze i wszystko słuchały). Mój brat zobacz ten smieszny rudy idzie za nami, jaki wychudły i wystraszony, a jego dziewczyna "nie patrz na niego podobno rudy przynosi pecha" i oboje w śmiech. Moje dzieci tylko słuchały, byłam oburzona. Oni maja po 30 , a zachowuja sie jak dzieci ?/? Powiedziałam, co mysle. Co myslicie, ze jestem przewrazliwiona?

Gość gość
Nie, nie jesteś. Mam od dziecka jasnokasztanowe wlosy, i bardzo cierpiałam z powodu wulgarnych, ironicznych, chamskich tekstów , obcych dorosłych ludzi. To okrutne i podłe. Dopiero jako dorosła kobieta doceniłam urodę i jakosc swoich rudych loków.

Żałosne. Tyle mam do powiedzenia na temat zachowania Twojego brata i jego dziewczyny. Umysłowy zaścianek.

Gość gość
Wredne głupie zarty z zerówki

Gość gość
Nie tylko z rudych, teraz mamy taką mantalność, ze ludzie żartują dosłownie ze wszystkich :P - Z rudych, że fałszywi albo brzydcy - z blondynek- że głupie - z ludzi o południowym typie urody- ze ciapaci - z wysokich dziewczyn- ze zyrafy - z niskich- ze krasnale - ze zbyt chudych -zbyt grubych itd... Jednym slowem wszystkim nie dogodzisz ;)

Gość gość
w kazdym razie prawie kazda osoba ma taka ceche do ktorej czesc osob moze sie przyczepic

Gość gość
to prawda, ale zauwazyłam, ze najgorsze sa ci "mali ludzie", oni sa mega wysmiewni

Gość gość
Dlaczego rudy przynosi pecha?

Gość gość
Bo to kolor szatana

Gość gość
Chętnie poznam rudą panią w wiadomych celach...

Gość gość
10.40 pierwsze słyszę, a myślałam, że ...czarny. Satanisci uwielbiają czarny kolor.

Gość gość
a mi się niektórzy rudzi bardzo podobają (np. ten rudy aktor z Homeland) i miałam kiedyś rudego, długowłosego chłopaka, zwłaszcza jak rudy facet jest przystojny, wysoki i ma ładne rysy twarzy, rude kobiety (naturalnie) też bywają piękne, mają zdrowe gęste włosy, i wolno się starzeją, i tak jak ktoś już napisał, jak ktoś szuka powodu, by się do kogoś przyczepić to zawsze znajdzie, a nie świadczy to o nim najlepiej, każdy z nas chciałby być piękny, zdrowy i bogaty, nie wszyscy są

Gość gość
Przecież to nie ulomnosc (rude włosy), to geny.

Gość gość
-co ma rudy w życiu? -przeje/bane :D

Gość gość
współczuję. To musi być strasznie dowiedzieć się, że twój brat to prostak