Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość wika

Zapraszaliście na ślub koleżanki lub kolegów?

Polecane posty

Gość gość wika

2 miesiące temu braliśmy ślub,oboje mamy po 29 lat. Ani ja ,ani mąż nie zapraszaliśmy żadnych kolegów i koleżanek czy też znajomych.Jedynie rodzinę łącznie 70 osób.Wczoraj jak byliśmy u mojego chrześniaka na Mikołajkach dowiedzieliśmy się od rodziny że kuzynka obgadywała nas że na weselu były same starsze osoby ,nikogo młodego że to wyglądało jak spotkanie seniorów.Byliśmy z mężem bardzo zaskoczeni bo nie patrzyliśmy na to czy osoby będą młode czy stare! Było kilka kuzynów i kuzynek w naszym wieku a reszta to babcie,prababcie,ciocie, wujkowie -wiadomo że starsi.Czy Wy zapraszacie lub zapraszałyście koleżanki i kolegów??

U mnie byli praktycznie sami młodzi. Takich po 50-ce wujków i ciotek było może w sumie 30 osób. Starsi nie przyjechali na wesele. Za to młodzieży od 16 roku życia w górę było bardzo dużo. Moi znajomi z pracy, ze studiów, przyjaciele z dawnej pracy, koledzy męża ze szkoły. Wesele jest żeby się bawić, a nie siedzieć z dziadkami przy stole. Powinno być minimum pół na pół młodych osób i starszych, żeby zabawa była udana dla wszystkich.

Gość gość
my zapraszałyśmy,jak siez kimś kolegowalismy lubiliśmy to zapraszaliśmy, zreszta macie po 29 lat napewno byliście na weselu jakiegos kolegi kolezanki i ich tez nie odprosiliście, my mieliśmy bardzo duzo par młodziezy ,młodych kuzynów i kuzynki,ale my mielismy wesele na 200osób

Gość gość wika
Tak,byliśmy na trzech weselach koleżanek ,ale później wszystkie kontakty się urwały więc nie zapraszaliśmy.