Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny jak to jest z tym lizaniem 0dbytu, lubicie to w końcu?

Polecane posty

Gość gość
15:08 nie, ze chcialy, tylko pozeraly. To podobna nie pierwsza ich akcja byla. :)

Gość gość
Prawda jest taka, że 99,9 % z nas tu piszących nawet za połowę tej kwoty zjadłoby gó\wno i jeszcze podziękowało. Nie krytykujmy tych modelek skoro sami nie jesteśmy lepsi.

Gość gość
Ja mam sklonności masochistyczne, trzymam w domu pejcze, i zabawki sado maso. Mam fantazję, i pragnienia, aby być uległym kobiecie, kobietom, i wąchac i tyłek, lizać, i być toaletą, masażystą, robić minetę, wąchać stopy, lizać, i czuć nad sobą władzę psychiczną.

Gość gość
Ja też marzę o tym by nie tylko lizać kobiecie tyłek ale też posługiwać jako kibelek, sama myśl o tym strasznie mnie podnieca, wiem, że to trochę dziwne i może się wydawać obrzydliwe, ale chyba większość facetów tak ma. Zastanawia mnie co by się stało jakbym zjadł w całości kupę kobiety, czy by mi zaszkodziło czy nie, czy potem kobietę obchodziłby mój los czy nie.

Gość gość
15:29 zmienilbys sie w damski kal... tak dziala ultra promieniowanie nadfioletowe na DNA facetow.

Gość gość
problem w tym ze kobiety nie robia kupy

Gość gość
Ale jak można robic loda przecież to jest tak obrzydliwe jak lizanie tyłka fuuuuu normalna szanująca kobieta nie robi coś tak obrzydliwego.

Gość gość
Dokładnie. Wydzielina penisa jest śmierdząca, podobnie facetowi nawet po kąpieli jaja zawsze cuchną spermą nawet przez skórę, du/p/a nawet wyszorowana zawsze ma jakiś tam ślad zapachu kupy a zresztą wystarczy że minie z 10 minut od kąpieli i z du/p/y już wyłażą bakterie i śluzy a może nawet resztki gó\wna. Wy to liżecie, zjadacie a potem dziwota skąd te infekcje, nowotwory, zapalenia czy alergie.

Gość gość
No wlasnie.. czemu facetom penis śmierdzi nawet po kąpieli? Nawet jak se pod skóra umyje to dalej capi

Gość gość
gość dziś to dopiero ciemnogród :D 🖐️

Gość gość
jestescie beznadziejni. banda niedorozwinietych tepych trolli

Gość gość
Cholera tak czytam i czytam i... srać mi się zachciało:P

Gość gość
Witam czy można byc w ciąży przez o***t bez wytrysku?

Gość gość
16:17 Tekst gościa z " jasnogrodu" upodlającego się tak nisko i liżącego jak pies jaja i śmierdzącą guównem duópsko i do tego żrące guówno :D Tego jeszcze nie grali :D Tylko na kafe :D Takie żenujące prowokacje z "jasnogrodu kafeteryjnego" :D 🖐️

Gość gość
Prawda jest taka, że 3/4 osób piszących na kafeterii jadła kiedyś kupe albo nadal jje

Gość gość
Zgadzam się acz osobiście jestem wśród tej pozostałej 1/4 🖐️

Gość gość
16:43 Prawda jest taka, że masz zbyt bujną wyobraźnię i polecam bardziej kierować się rozumem niż bujać się w wynaturzeniach 🖐️

Gość gość
17:10 wyliżesz mi 0dbyt? 👄

Hugh Hefner przez całe 90 letnie liże d**y najpiękniejszym modelkom jakie chce i żadnej infekcji nie dostał. Lekarze seksuolodzy też nie mają nic przeciwko temu. A ty moherku co wiesz o tym? Ty jesteś bardziej toksyczny/a niż gó/wno.

Gość gość
Ja też jestem zwolennikiem lizania tyłeczka kobietom. Fajnie by było jakby pupcia była czysta ale nie jest to konieczne:)

Gość gość
Ja tez uwielbiam lizac kobiecy anus.