Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzis w drogerii znow widzialam plakat "pierwszenstwo dla ciezarnych" a to bujda!

Polecane posty

Gość gość

ile razy bylam siwadkiem ze nikt tej pani nie przepuscil. to po co plakaty

Gość gość
bo priorytetem jest trucie płodu. całkiem możliwe, że producenci chemii konstruują swoje produkty tak żeby uzależniały fizycznie a może po prostu człowiek narażony na kontakt z ich produktami w okresie prenatalnym będzie posiadał kilka cech które zostaną wypromowane jako wady wyglądu dające sie zamaskować

Gość gość
14:52 matka wie, że ćpiesz? P.S> słabe prowo dzieciaku

Gość gość
nie wiem jak tam se kalkulują ale po mojemu najlepszą strategią dla nich byłoby faktyczne polepszanie większośc***arametrów ze znaczącym obniżeniem jednego.. na pewno potrafią to robić. ięcej szmalcu wyda u nich plastikowa barbi blachar rooochająca sie z włąścicielami bemek (sugerowałbym współprace koncernów chemicznych z samochodowycmi) na potęge i musząca w tym celu zamaskować pryszcza na peździe niż załamana nosferatu któej i tak zwisa jak wygląda

Gość gość
wie wie. a twoja wie że jak wychodzisz ze znajomymi to tak naprawde siedzisz w parku z ifonem i wyzywasz ludzi na kafe od ćpunów?

Gość gość
14:56 i woda, ziemia, hemoglobina, taka sytuacja, debilu?

Gość gość
Jako niesmiala ciezarna uwazam, ze nie ma sensu nadskakiwac nam z tym pierwszenstwem, no, moze w aptekach. Jestem zdania ze wystarczy uprzejmie sie upomniec/zapytac i nie wierze, ze wiele osob by odmowilo. Przez 8 miesiecy nie mialam potrzeby by ktos mnie przepuszczal i nie czuje sie urazona, ze nikt nie proponuje.

Gość gość
z drugiej strony trzeba pogodzić interesy z resztą rodziny np z indianami z plemienia farmaceutycznego opychającymi facetom środki na potencje. nie iem co sie bardziej kalkuluje. środki na potencje kiedy żona wygląda i pachnie jak ser pleśniowy czy środki na to żeby tak nie wyglądała i pachniała

Gość gość
co "i woda i ziemia i hemoglobina debilu?"?

Gość gość
ogólnie narozdawali tych lenn róznym chwilowo potrzebnym ofiarom chowu wsobnego i prędzej czy ppóniej im sie to przestanie wszystko korelować:) tak myśle. a ciężarnym odradzam drogerie

Gość gość
chociaż z drugiej strony jak "piękne wyglądanie i wonienie" niesie ze sobą skutki pod postacią jakichś zapaleń czy innych bólów głowy to chyba nikt na tym nie traci (oprócz klientów czyli ofiar) a to że ciężarne mają pierwszeństwo to pewnie wynika z tego wzywanie pogotowia i cucenie ludzi na terenie sklepu obniża zyski ze sprzedaży a potencjalnie może nawet być przyczyną skandalu. ja na miejscu drogeri oworzyłby usługe "drogeria w twoim domu" i uruchomił darmową wysyłke najgorszego badziewia do cięzarnych bo i tak nie przylezą na reklamacje:D

Gość gość
ludzie widzą taką cieżarną w sklepie i zaczynają sie zastanawiac nad zdrowiem, wpływem chemii na płód itd. a zastanawianie sie nie służy interesom szczególnie jak nie wiadomo co kto wymyśli i jakie są globalne plany wobec przemysłu. zbliżający sie eko przewał może wymagać usunięcia kilku przeszkód ewentualnie zabicia osobiście wykarmionego smoka przez św jerzego czy innego dratewke. po co ryzykować nieprzywidywalnym rozwojem sytuacji. lepiej odkładać dudki i sie samemu wycofać kiedy w tv zaczna piertolic o ekologicznej wigili, ekologicznej wielkanocy a w mieście pojawia sie jakies prowadzone przez znajomków sauny fińskie i świątynie światowida

Gość gość
chociaż śmiem wątpić czy te kwestie są w zasięgu rozumienia lokalnych zarządców sieciówek drogeryjnych ale zdaje sie że i tak zajmują ie wyłącznie realizowaniem odgórnych poleceń odbieranych z namaszczeniem ze świętego maila świętego terminala w świętej klitce kierownika zamykanej na święty klucz zmimeniany co niedziela o północy żeby nikt nie widzioł:D

Gość gość
ogólnie to chyba jakby piertolnąć tam kotajl mołotowa to by sie paliło jak szyby naftowe w iraku..ale nie będę tego sprawdzał

Gość gość
w zasadzie to ak se bredzze bo wiadomym mi jest że jak ktoś zwija interes bo koliduje z nowym rozijającym sie interesem to jest to ten sam interes z punktu widzenia głównych księgowych.no ale. co by człowiek mial z zycia jakby se nie popiertolił

Gość gość
swoją droga to teoretycznie piekna sprwa że sie zamienia rubryke koszty w rubryke zyski i z perspektywy 200 piętra biurowca w nowym jorku czy innym dubaju może sie nawet wydawać że to całkiem przyzwoity manerw. można sobie i współpracownikom tłumaczyć że to dla dobra ludzi firmy i równowagi sił w kosmosie. w końcu naet najgorszy skoorfiel to istota społeczna skazana na wewnętrzny głos sumienia i kafka tu nic nie pomoże

Gość gość
chociażby był najgorsza franza;) może nawet był z niego pożądny gość tylko mu zredagowali powieść po swojemu. nie wiadomo. tzn ja wiem ale ogólnie nie wiadomo:D

Gość gość
chociaż tak czytam że w zasadzie może chodzić tu o bunkier w łodzi a nie o wieżowiec w dubaju. co do bunkrów to jest to samobójstwo. każdy bunkier to katakumba a włażenie tam to jak pochówek za zycia

Gość gość
szczególnie dla indian;)

Gość gość
podsumowując jak jakaś ciężarna odpłynie w drogerii to dzięki tym niezobowiązującym sugestiom co do ich przepuszczania w kolejce każdy weźmie odpowiedzialność za ten wypadek na swoją klate szczególnie jeżeli jej nie przepuścił. tak to wygląda i miło , że wpadli na to w łodzi. juz myślałem, że to wymarłe miasto zamieszkałe przez zombi

Gość gość
a tu sie okazuje, że mają tam sztab speców w tym psycholi i prestitigatorów:D i nawet dają występy w swoich sklepach:) jestem wzruszony🌼

Gość gość
gorzej jak ją wszyscy przepuszą a ona fiknie przy kasie;) skąd ten brak wiary w ludzka uprzejmość? z wyliczeń że przed świętami nie każdy sie wyrobi z zakupami w tych kolejkach? może i tyż prawda ale to ryzykowne założenie

Gość gość
no bo jak stoi w kolejce to c***j tam jak fiknie ale jest kilka szczególnych przypadków w sumie całkiem prawdopodobnych w których może sie to obrócić przeciwko wam. weźmy najmniejprawdopodobny sccenariusz, że w kolejce będa same ciężarne. to już samobójstwo bo kolejność fikania będzie podejrzana i jak ktoś sie uprze to mu wyjdzie że nie jest przypadkowa tylko prawie identyczna z miejscem w kolejce a to nas prowadzi do funkcji liniowej f(t)= t , z której nie trzeba liczyć pochodnych żeby rzejść do następnej funkcji

Gość gość
ryzyko jes minimalne ale jak komu zalezy to może wybranym cięzarnym zafundować bony do drogeri na okręsloną godzine konkretnego dnia i wtedy dramatycznie rośine:)

Gość gość
a jak by sie uprzeć jeszcze bardziej to wyglądałoby to jakbyście je sami tam zaprosili:) ale bez obaw nie stać mnie na sponsorowanie ciężarnych a pewnie tych 0.5 czytelników topiku też nie zrozumie idei.

Gość gość
Schizofrenik opanował wątek. Dramat.

Gość gość
w kazdym razie miło że sie chwalicie gdzie was trzeba ugryxc żeby was bolało. doceniam ale zbawy sado maso mi nie leżą.

Gość gość
zaraz dramat. prędzej zbiór nowel powiązanych jakąś współną ludzką cechą np: chciwością. jestem za słaby warsztatowo na dramaty

Gość gość
nie umiem budować napięcia i edukacyjnie odwlekać w czasie morału tak żeby każdy mógł na niego wpaść sam tylko od razu jepe młotkiem po łbach. no ale co poradze... mam predyspozycje do prac demotażowych