Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzis w drogerii znow widzialam plakat "pierwszenstwo dla ciezarnych" a to bujda!

Polecane posty

Gość gość
troche mi z tym głupio bo sie ktoś narobił żeby to wszystko zbudować i żeby działało ale to nie moja wina, że te działania są skierowane między innymi przeciwko mojej osobie. tak całkiem obiektywnie i nieosobiście to doceniam i to bardzo. każdy rosjepana śrubka i pogięte zbrojenie jest wyrazem mojego uznania.serio:)

Gość gość
jak sie nad tym głębiej zastanowić i dokonać jakiejś megalomańskiej autopersonifikacji to jestem wam niezbędny jak entorpia czy inne trzęsienie ziemi a wy jesteście niezbędni mnie. problem polega na tym, że entropia i porządek nie mają żadnych ambicji a w szczególności maja wyjepane na to żeby sie jakies marne ludki pod nie podszywały.

Gość gość
ja wam coś rosjepe wy to zrobicie w przyszłości lepiej a ja bede miał sie nad czym głowic. co ja bym bez was zrobił? musiałbym sie pogodzić ze światem i cieszyć nudną do zzygania egzystencją:) wy też byście stracili forme i zapał do grabiezy gwałtów i mordów.

Gość gość
nie wiem czy mieliście tak samo ale np u mnie to wygląda tak...może wjaśnie to na przykładzie. np gram sobie w coś powiedzy że w jakąś odsłone cywilizacji i nadchodzi moment, w którym jestem pewien zwycięstwa. to najgorsze chwile w życiu gracza. normalnie odechciewało mi sie zyc i popadałem w depresje:(

Gość gość
fak dobra mistrzu....punkt dla ciebie

Gość gość
Mówią do Ciebie głosy w głowie? Piszesz na forum nie wiadomo o czym i do kogo? Wejdź na cozacena.pl tam znajdziesz lekarstwo na każdą chorobę.

Gość gość
szczerze mówiąc wole jak mi doradzają głosy w mojej głowie niż głosy z innych głów. ale co kto lubi

Gość gość
aczkolwiek może być i tak że to jedne i te same głosy. druga kwestia jest taka że nie można mylić głosów z rozłozonymi w czasie reakcjami na głosowe sugestie. jak ktoś ma spora pewność jaką reakcje wywoła dana sugestia to nie są to żadne głosy. skąd ta pewność wynika to inna sprawa. nie chce mi sie tego analizować chociaż mógłbym to rozgryć.

Gość gość
ciekawośc ciekawością ale chodzić za nią jak na smyczy to głupota

Gość gość
Jak ciężarna na sile godzinami biegać pod drogerii to tym bardziej nic sie stanie jak chwile poczeka w kolejce do kasy .

Gość gość
17:46 godzinami? chyba tam i z powrotem debilko, bo noszenie 16kg nadbagazu nie jest wygodne.

Gość gość
Taka prawda . Jak ktos godzinami chodzi po galeri tzn ze dobrze sie czuje i nic sie nie stanie jak chwile poczeka w kolejce do kasy . Ja w ciazy wymiotowałam kilkanaście razy dziennie i nie miałam sily biegać po drogeriach , Teraz pracuje w duzym markecie i nie raz widzę jak ciężarne 2 godziny chodzą po hali . Za to jak podchodzą do kasy to nagle jedna z druga nie może postać 5 minut "bo jest w ciąży "